Kerro meistä kavereillesi

Asiakkaiden palautteet

Asiakkaiden palautteita 22.8.2015 järjestämämme Tarot alkeiskurssi (kurssin vetäjä selvänäkijä, tarot tulkitsija Stiina Sahari)

- Minulla ei ollut kurssilta odotuksia, siksi tulin avoimin mielin ja silmin. Uusi "maailma" on avautumassa etsijän tiellä. Kiitos Stiina innostavasta opetuksesta!, Maarit, Helsinki
- Hyvä, kattava kokonaisuus!
, Markku, Porvoo
- Mielenkiintoisa ja herättävä kurssi!, Eeva Kirkkonummelta

Asiakkaiden palautteita 20.9.2014 järjestämämme Ajoittamisen taito intensiivikurssilta (kurssin vetäjä ammattiastrologi Tarja Karlsson)

Paljon asiaa lyhyessä ajassa. Kiitos paljon, lisää tälläistä! Asioita selitettiin konkreettisesti ja uusia aiheita nousi esiin. Lisää sellaisia kursseja!
Maikki S. Tampereelta

Erittäin hyvä ja mielenkiintoinen kurssi!
Marja-Leena Helsingistä

Asiantunteva, moni-ulotteinen, kiinnostava luento!
Jaana H. Helsingistä

----------------------

Asiakkaiden palautteita 13.-14.9.2014 järjestämämme Karma astrologian - kurssilta (kurssin vetäjä Jukka Viertomanner)

Mielenkiintoista asiaa! Viertomanner vaikuttaa mahtavalla tietomäärällään ja hänellä on monipuolinen tapa luennoida! 
Anna L. Espoosta

Mielenkiintoista asiaa! Viertomanner vaikuttaa mahtavalla tietomäärällään ja hänellä on monipuolinen tapa luennoida!
Anna L. Espoosta

Mielenkiintoinen aihe, materiaali hyvä.
Päivi Vihdistä

Oikein positiivinen henki! Sujuvasti kahlattiin läpi laajaa aihealue. Kurssilla sain paljon oivalluksia, eväitä tulevaan ja innostusta!
Anne L. Turusta

Hyvä mielenkiintoinen kurssi, paljon uusia näkökulmia. Kiitos!
Paula T. Järvenpäältä

Suurkiitos!!! Tuli oivalluksia. Aineisto todella hyvä - paljon purtavaa. Mielenkiinto näihin asioihin syveni kun mentiin asioiden "taakse" ja astrologia tuli monella tavoin "esiin" (monimuotoista ja vaikuttaa kaikkeen). Odota mielenkiinnolla Jukan kirjoja. 
Maikki S. Tampereelta

Iso kiitos taas!
Pia P. Helsingistä

-------------------------

Asiakkaiden palautteita 30.8.2014 järjestämämme Karma-luennosta (luennoitsija Hannu Vienonen)

Mahtava! Paljon uutta, myös tuttua, loistava tyyli !!!
Jaana H. Helsingistä

Kiva tilaisuus! Mukava ympäristö ja ilmapiiri, ystävälliset ihmiset ja hyvä palvelu! Kiitos paljon, tullaan uudelleen!
Gaile Tapiolasta

Todella mielenkiintoinen luennoitsija, näkee että tietoa ja kokemusta aiheesta löytyy. Osaa myös tuoda asiat esiin huumorilla / elämänkokemuksella.
Meri P. Helsingistä


Loistava pintaraapaisu valtavan laajasta alueesta. Mielyttävä luennoitsija, ihana läsnäolo koko ajan. Sydämellinen kiitos!
Maikki S. Tampereelta

Hyvä mielenkiintoinen luento - kiitos luennoitsijalle! Hyvät järjestelyt - kiitos!
Paula T. Helsingistä

En ole tutustunut aikaisemmin buddhalaiseen filosofiaan joten ennakkoodotuksia ei ollut, paitsi mielenkiinto aiheeseen kyllä oli. Luento oli mielenkiintoinen ja huomasin kyllä ymmärtämiseni omaan karmatietoisuuteeni.
Maija L. Espoosta

Todella mielenkiintoinen luento ja odotan innolla seuraavia luentoja!
Kati L. Espoosta

Todella kiitollinen siitä että sain taas muistutuksen siitä, että elämä on helppoa kun sen oikein oivaltaa ja käytännössä osaa toteuttaa. Joten kun saa perustan kuntoon on helpompaa alkaa pienin askelin rakentaa parempaa tulevaisuutta meille kaikille. Joten kaikki on minusta itsestäni kiinni millaista elämää elän nyt ja tulevaisuudessa.
Eeva-Kaarina K. Espoosta

Aivan uskomaton!
Birgitta V. Helsingistä

Todella asiantunteva ja käytännönläheinen luento.
Lasse K. Espoosta

Hyvä luennoitsija. Avaavaa tietoa. Henkisen tien kulkeminen vahvistui. Nyt konkreettisia työkaluja.
Sirpa K. Tammelasta


Ihanan valoisa palaute Matille AE Rafaelin parantavasta hoidosta.

”Olin jo pitkään etsinyt itselleni uutta työtä, sillä entinen ei palvellut minua enää. prosessi oli ollut pitkä ja haastava ja energiani oli aivan loppu.
Odottelin vastausta todella pitkään ja hartaasti eräästä yrityksestä (odotin ja odotin ja voin pahoin)… mitään kuulumatta ja tuntui todella turhauttavalta, jopa masentavalta.
Sitten löysin ”Tähtitaivaanvalon” ja kävin Matin välittämässä AE Rafaelin parantavassa hoidossa (sekä otin myös Kristallivuodehoidon Chakrojen puhdistukseen ja tasapainottamiseen).
Kuinka ollakaan heti näiden ihanien hoitojen jälkeen eräs toinen yritys otti minuun yhteyden, ihan tuosta vaan yhtäkkiä, eikä mennyt kuin viikko, kun olin jo uuden työnantajan palveluksessa ja hoidoista oli mennyt vain vajaa kaksi viikkoa.
Sain paljon paremman ja mielekkäämmän, ihanan uuden työpaikan ja todellakin paremmalla palkalla mitä edes saatoin toivoa.
Lisäksi, kun kirjoitin uuden työsopimuksen alle, niin samaisena päivänä minä voitin Veikkauksesta kivan summan rahaa… ja puhataan kyllä nelinumeroisesta luvusta.
Näin se Arkkienkeli Rafael auttaa, kun hänelle antaa luvan ja pyytää auttamaan.  Aivan upeita hoitoja, suosittelen kaikille.” -katja-