Kerro meistä kavereillesi

Astrologi / selvänäköinen Tarot-tulkitsija Wilma Kautsalo

Wilma Kautsalo on Tähtitaivaan Valon perustaja ja toiminnan koordinaattori. Hän vastaa henkisen hyvinvoinnin keskuksemme toiminnan sisällöstä, kurssien ja tapahtumien järjestämisestä, tilojen vuokraamisesta yms. Jos haluat vuokrata vastaanottotiloja tai pitää kurssin Tähtitaivaan Valossa joko niin että sinulla on jo valmis kurssiisi osalllistujien ryhmä tai haluat hyödyntää kurssisi markkinoinnin meidän kautta, ota yhteyttä: wilma.kautsalo@tahtitaivaanvalo.fi

Astrologi, henkinen ohjaaja, selvänäköinen tarot-tulkitsija Wilma Kautsalo on intensiivisesti opiskellut astrologiaa jo vuosia. Hän on toiminut osa-aika työnä ammattiastrologina alkaen tammikuu 2014 ja pitänyt astrologian alkeis- ja jatkokursseja vuodesta 2016 lähtien http://www.tahtitaivaanvalo.fi/kurssit-luennot-ja-opintopiirit. Wilma on erikoistunut terapeuttiseen ja karma-astrologiaan, koska niitä kahta yhdistäen pystyy Wilman mukaan huimasti edistämään yksilön henkistä kasvua. Hän käyttää konsultaatioissa tarvittaessa apunaan myös selvänäköisiä Tarot-tulkintoja.

Astrologia on Wilmalle suoranainen intohimo. Hän on käynyt useita kymmeniä tunnettujen Suomen ammattiastrologien pitämiä astrologian kursseja, lukenut ja lukee edelleen paljon suomen- ja englanninkielistä ammattikirjallisuutta (hänen henkilökohtaisesta kirjastostaan löytyy 218 astrologian eri osa-alueita käsittelevää kirjaa). Wilma on vuosien varrella käyttänyt huomattavan määrän aikaa astrologian tietoihin perehtymiseen, ja tulee tutkimaan ja opiskelemaan rakasta astrologiaa säännölllisesti lisää elämänsä loppuun asti. Parhaillaan Wilma etä-opiskelee Astropsykologian Akatemiassa (The Academy of AstroPsychology, USA), tavoitteena suorittaa kansainvälinen astropsykologian tutkinto. Tarot-korttien tulkitsemista Wilma on harrastanut jo toistakymmentä vuotta, mutta tulkintoja asiakkaille hän alkoi tekemään vasta vuonna 2016. Tarotit eivät aikoinaan sytyttäneet läheskään niin palavasti kuin astrologia, siksi se jäikin useaksi vuodeksi vain harrastukseksi. Kuitenkin jossain vaiheessa Wilma totesi että astrologista ja tarot-tukintaa yhdistäen pystyy saamaan laajemman ja yksityiskohtaisemman kuvan asiakasta erityisesti kiinnostavasta elämänalueesta, kuin mitä vain jompaakumpaa niistä käyttäen.

Wilmalle varatun tulkinta-ajan pituus ei ole kovin tarkkaan määrätty, jotta jäisi aikaa kuuntelemiselle ja keskustelulle, jos asiakas tahtoo kertoa elämästään, huolistaan tai onnistumisistaan ilman kellon tikittämisen seuraamista. Wilman konsultaatio ei ole vain astrologinen konsultaatio, vaan samalla myös läsnäoleva kuunteleminen, sekä ennen kaikkea asiakkaan asian/tilanteen ratkaisukeskeinen lähestyminen. Asiakaspalvelutilanteessa Wilma on aidosti läsnä ja kuuntelee, lohduttaa, rohkaisee tai innostaa -  tarpeen mukaan. Luontaiset psykologiset taipumukset, runsas ja monipuolinen elämänkokemus josta on paljon opittu sekä erinomainen ihmistuntemus edesauttavat häntä työssään paljon. Wilma auttaa asiakastaan tarkastelemaan elämänsä menneitä ja tämänhetkisiä haasteita ja mahdollisuuksia eri näkökulmista, auttaa asiakasta huomaamaan, että jokaisessa haasteessakin on positiivinen puoli. Wilma kannustaa asiakastaan ottamaan omat voimavaransa käyttöön (voimavarat selviää astrologisesta kartasta), luottamaan itseensä ja intuitioonsa, ja ennen kaikkea kannustaa uskoa onnistumiseen. Wilman tavoite on, että jokainen hänen vastaanotollaan ollut asiakas lähtisi kotiin syventyneen itsetuntemuksen lisäksi kevein mielin ja kantaen mukanaan voimistunutta uskoa itseensä ja omiin voimiinsa, ja niinhän siinä yleensä käykin.

Wilmalta voi tilata seuraavat palvelut: astrologiset tulkinnat/tarot-tulkinnat ja kristallivuodehoito (www.tahtitaivaanvalo.fi/muu-info)

Jos et tiedä oman syntymäkellonaikasi, saat sen helposti ja nopeasti selville, soittamalla omaan syntymäsairaalaan tai maakuntavirastoon.

Huom.! Wilma toistaiseksi ei tee tulkintoja (ei ainakaan vuoden 2019 syksyyn saakka)

Hinnasto:

Astrologinen tulkinta (Wilman toimistossa Espoossa)    60 eur / kesto 70 – 90 min.

Astrologinen tulkinta puhelimitse        50 eur / kesto 70 – 90 min.

Jatkotulkinta puhelimitse (max. 2 kk edellisestä normaalihintaisesta tulkinnasta)    25 eur / kesto 40 – 60 min.

Astrologinen tulkinta asiakkaan ehdottamassa/valitsemansa paikassa*    65 eur / kesto 70 – 90 min.

Ajanvaraus: wilma.kautsalo@tahtitaivaanvalo.fi

Astrologisten tulkintojen yhteydessä Wilma tarvittaessa ja yleensäkin käyttää lisätietolähteenä myös selvänäköistä tarot-tulkintaa.

* Seuraavilla paikkakunnilla: Espoo, Helsinki, Kirkkonummi, Veikkola, Vihti, Karkkila. Tulkinnat asiakkaan valitsemassa paikassa mahdollista tilata myös muille paikkakunnille, siitä lisämaksu veloitetaan paikkakunnan sijainnin mukaan. 

Tulkintojen sisältö asiakkaan valinnan mukaan. Esim. vuoden katsaus astrologian valossa, syntymäkartan tulkinta, parisuhde/ystävyyssuhde tulkinta tai ratkaisukeskeinen tulkinta tiettyyn pulmaan/ongelmaan tms.

Elämäntilanteensa ja ajanpuutteen vuoksi Wilma ei tee enää/toistaiseksi kirjallisia tulkintoja.

Jos tulkintoja tilataan kahdelle henkilölle (peräkkäiset ajat samana päivänä samassa paikassa), alennus 10 % normaali hinnasta. Jos tulkinta tilataan kolmelle-neljälle henkilölle (peräkkäiset ajat samana päivänä samassa paikassa), alennus 20 % normaali hinnasta. Kyseinen alennus koske kaikkia muita, paitsi puhelintulkintoja.

Puhelintulkinnoista maksu aina etukäteen tilisiirrolla.

Jos et tiedä oman syntymäkellonaikasi, saat sen helposti ja nopeasti selville, soittamalla omaan syntymäsairaalaan tai maakuntavirastoon.

-------------------------------

Asiakkaiden palautteet:

- Wilma! Iso kiitos sinulle... annoit minulle niin paljon voimia juuri tähän tilanteeseen. Luen tuota tulkintasi ja olen ihan fiiliksissä! Olet huippu... kiitos!, H.K, 

- Olen paljon toiveikkaampi elämäni suhteen eilisen keskustelun jälkeen, ihanasti avasit minulle mahdollisuuksia avata tilannettani ja kulkea eteenpäin. Elämällä on vielä minulle annettavaa ja minulla elämälle. Mukavaa ja antoisaa syyspäivää sinulle! t:Tuula

- Kiitos mielenkiintoisesta iltapäivästä, joka antoi eväitä eteenpäin ja pisti kyllä miettimään. Olet sinä ihmeellinen maanpäällinen Enkeli! Perehdyn tekstiisi kaikessa rauhassa ja ajatuksella. Olit nähnyt todella ison vaivan. Kiitos Wilma! t. Pälvi

- On aina niin suuri ilo tulla Tähtitaivaaseen ja nähdä siellä ihana ihmisenkeli eli sinut! Sinä Wilma luot sen ihanan, mutta samalla aktiivisen ilmapiirin. Sydämellinen kiitos siitä, että jaat sen vielä meidän kaikkien kanssa! Maikki

- Wilma 😘😀❤️ Kiitos!!!
Olet uskomaton ja ihminen i:lla iillä.  Aurinkoisia kesäpäiviä, Pia

- Kiitos vielä kerran sinulle Wilma. Nämä tulkinnat kaikkinensa vahvistivat fiiliksiäni. Nyt on paljon levollisempi olokin. Pidän sut ajan tasalla tästä. Ihanaa kevättä :) t: Jaana

- Kiitos Wilmalle viimeisimmästä korvaamattomasta avusta  ja ihanaa kevättä! =)


Wilma toivottaa teille oikein ihnaa, onnellista ja onnistumisia täynnä olevaa kevättä!