Kerro meistä kavereillesi

Näytä hyvännäköiseltä ja säteile eduksesi!

Haluatko näyttää entistäkin kauniimmalta ja nuorekkaamalta? Mikä on julkkisten kauneuden salaisuus? Meillä ei välttämättä ole mahdollisuutta hoitaa kauneuttamme julkkisten tavalla, mutta voimme saada aikaan saman lopputuloksen Byer ihonhoitolaitteeilla!

Tule tutustumaan Saksalaisiin kauneuden HI-Tech -tuotteisiin, joilla teet hoidot kotonasi edullisesti muutamassa minuutissa. Kaiken lisäksi näytät hyvältä ja säteilet eduksesi. Voiko tämä olla totta? Tietysti voi, ja tietysti se on totta!

Jos ensikuulemalla tuntuu uskomattomalta, tule itse testaamaan ja katsomaan! Näet omilla silmilläsi jotain, jota et uskonut olevan edes olemassa! Teemme Sinulle hoidon, jonka voit itse kokea ja nähdä muutoksen heti välittömästi. Tämä kuulostaa uskomattomalta, mutta sitä se onkin, jotain aivan MAHTAVAA.

Käytämme Saksalaista parasta laatukosmetiikka, joka on luonnonmukaista ja laadukasta.

Hoidon jälkeen voit nähdä itse muutoksen välittömästi. Kaiken lisäksi tämä ei maksa Sinulle mitään. Tarvitset vain hiukan aikaa ja tulet toteamaan kaiken itse. Tulet näkemään muutoksen silmiesi edessä, hetkessä.

Tilaisuuteen mahtuu vain muutama henkilö, joten varaathan paikkasi nopeasti. Emme halua, että jäät ilman tätä ainutkertaista mahdollisuutta näyttää hyvältä. Vihdoinkin on jotain, joka oikeasti toimii.

Varaa paikkasi Tähtitaivaan Valon varauslistan kautta Kauneushetki-tapahtumaan.

Kauneushetki-taphtuman ajankohdat:

26.4.2019 klo 14.15 - 15.15
26.5.2019 klo 14.15 - 15.15
30.6.2019 klo 14.15 - 15.15

28.7.2019 klo 14.15 - 15.15

Esittelyn aikana tehdään kaksi - kolme ilmaista kasvohoitoa (jos haluat hyödyntää ilmaista kasvohoitoa, muistathan ilmoittautua etukäteen, kiitos!). Ennen hoitoa joudut puhdistamaan kasvoja kosmetiikasta, mutta ei hätä - meiltä löytyy sekä puhdistusaineet, että voiteet ja meikit, joita saat käyttää hoitoa ennen ja jälkeen.

www.wellstar-company.com/Products.17621.0.html?&lang=en

www.tahtitaivaanvalo.fi/byas-luonnonmukainen-kauneudenhoito