Kerro meistä kavereillesi

Enkelihoitaja Sanna Mäkinen

Kiinnostus enkeleihin minulla on ollut jo lapsuudesta saakka. Enkelit ovat aina olleet läsnä jokapäiväisessä elämässäni, tuoden iloa, valoa ja tasapainoa arkeeni. Muutama vuosi sitten koettuni raskaiden elämänkokemusten jälkeen taitoni kommunikoida enkeleiden kanssa on voimistunut entisestään. 3-vuotta sitten osallistuin enkelihoitajan koulutukseeen ja suoritin tutkinnon, minkä jälkeen ilomielin ja avoimin sydämin olet toiminut enkeleiden viestien välittäjänä kaikille niitä kapaaville. Haluan auttaa teitä löytämään oman suojelusenkelinne, opettaa saamaan enkeleiden viestejä ja opastusta silloin, kun tunnette siihen tarvetta. Kommunikointi enkeleiden kanssa on ollut monelle meistä lapsuudessa tuttu taito ja turva, mutta valitettavasti kyseisen taidon on tapana aikuistuessamme unohtua. Haluaisin auttaa mahdollisimman monia muistamaan sen ihanan ja parantavan taidon, jotta voisitte tuoda omaan elämänne lisää valoa, iloa ja tasapainoa!

Jos haluat varata aikaa Sannalle, ota yhteyttä asiakaspalvelu@tahtitaivaanvalo fi ja ehdota pari-kolme sinulle sopivaa päivää/kellonaikaa!

Enkelivalo meditaatioiltapäivät

Kouluttaja: enkelihoitaja Sanna Mäkinen
Ajankohta: su 21.5.2016, klo 12.00 - 16.00
Hinta: 30 euroa (maksu paikan päällä käteisellä tai kortilla)
Tauoilla tarjolla tee, kahvi ja pientä purtavaa  omakustannushintaan
Kurssipaikan osoite: Pohjantie 3, 7. Kerros, Espoo (Tapiola)

Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu.@tahtitaivaanvalo.fi tai ilmoittautumislomakkeella http://www.tahtitaivaanvalo.fi/kurssit-luennot-ja-opintopiirit. Ilmoita myös syntymätietosi (päivämäärä, kellonaika, syntymäpaikka), puhelinnumerosi sekä sähköpostiosoitteesi.

12.00 - 14.00 Hiljentyminen ja alkupuhe

Tutustuminen enkeleihin:
- mitä enkelit ovat ja miten ne tunnistaa
- oma suojelusenkeli jasiihen yhteyden luominen
- enkelikokemuksia
- nostetaan enkeliviestejä tähän elämäntilanteeseen erilaisista enkelikorteista

14.00 - 14.30 Tauko

14.30 - 16.00 Ryhmäenkelihoito

Ennen hoitoa tutustumme arkienkeleihin, ja hoidon aikana keskustellaan tuntemuksista

Halutessasi voit ryhmähoidon aikana välittää enkelienergiaa läheisellesi kaukohoitona, mutta sinun tarvitsee pyytää etukäteen häneltä lupaa.

Päivästä saat valtavasti enkelienergiaa ja hyvää mieltä. Saat mukanasi myös monisteita, joissa mm. ohjeet helpon enkelimeditaation tekemiseen.