Kerro meistä kavereillesi

Kurssi - , hoito- ja toimistotilojen vuokraus Tapiolan keskustassa

Meillä on loistavalla paikalla Tapiolassa vuokattavana melko ylellinen ja valoisa tilojen kokonaisuus, joka sopii mitä erilaisimpiin toimintoihin ja vastaanottoihin. Huoneiden varustelutaso on erittäin hyvä/erinomainen. Tiloista löytyvät: päätila, luokkahuone, vastaanotto, hoito, toimisto- ja pienempi hoitohuone (yhteensä pinta-alaa noin 136 m2). Luokkahuone on varustettu kiinteällä videotykillä, myös piirtoheitin löytyy. Jokaisella opiskelijalla oma pulpetti ja tuoli. Hoito/vastaanottohuoneissa on hoitopöydät (mm. korkeanlaatuinen urheiluhoitopöytä). Keittiönurkkauksesta löytyy sekä jääkaappi, että mikroaaltouuni yms. 

Isompia tapahtumia ajatellen (esim. luennot tai useamman huoneen käyttöä samanaikaisesti edellyttävät workshopit tms.), päätilaan mahtuu noin 25 hklöä, luokkahuoneeseen noin12 - 13 hklöä, vastaanottohuoneeseen noin 15 hklöä, hoitohuoneeseen noin 13 hklöä ja pienempään hoitohuoneeseen n. 5 hklöä. Tarvittaessa käytössä myös neuvottelutilat.
Voit pitää tiloissamme esim. meditaatioita, erilaisia opetustapahtumia, joogatunteja, kursseja, kokouksia sekä muita tapahtumia. 

Kulkuyhteydet paikalle ovat erinomaiset. Metrokin on vain kolmen minuutin kävelymatkan päässä. Parkkipaikkoja löytyy talon ympäriltä runsaasti.

Hinnat: 

Koko tilan vuokra: 90 eur + alv / päivä (jos tarvitset tiloja useammaksi päiväksi, järjestyy edullisemmin - pyydä tarjous!)
Yksittäiset huoneet: 60 eur + alv / päivä tai sopimuksen mukaan
Kurssit ja muut vastaavat tapahtumat: 20 % tapahtuman tuotosta, eli osallistujamäärän mukaan

Mikäli haluat pidempiaikaista vuokrasopimusta, neuvottelemme sille sopivan hinnan, pyydä tarjous!
Mahdollinen myös huoneiden tuntivuokraus (vain Valon ja tiedon päivien yhteydessä), pyydä tarjous.
Tervetuloa paikan päälle katsomaan tiloja! ☺ Mieluummin Valon ja tiedon päivien aikana, mutta tarvittaessa voi sopia muutakin ajankohtaa.

Yhteydenotto ja lisätiedot: asiakaspalvelu@tahtitaivaanvalo.fi
www.tahtitaivaanvalo.fi

Hinnasto päivitetty 1.8.2018 ja on voimassa toistaiseksi.
 

Tervetuloa tiimiimme!