Kerro meistä kavereillesi

Kurssi - , hoito- ja toimistotilojen vuokraus Tapiolan keskustassa

Meillä on loistavalla paikalla Tapiolassa vuokattavana melko ylellinen ja valoisa tilojen kokonaisuus, joka sopii mitä erilaisimpiin toimintoihin ja vastaanottoihin. Huoneiden varustelutaso on erittäin hyvä/erinomainen. Tiloista löytyvät: päätila, luokkahuone, vastaanotto, hoito, toimisto- ja pienempi hoitohuone (yhteensä pinta-alaa noin 136 m2). Luokkahuone on varustettu kiinteällä videotykillä, myös piirtoheitin löytyy. Jokaisella opiskelijalla oma pulpetti ja tuoli. Hoito/vastaanottohuoneissa on hoitopöydät (mm. korkeanlaatuinen urheiluhoitopöytä). Keittiönurkkauksesta löytyy sekä jääkaappi, että mikroaaltouuni yms. 

Isompia tapahtumia ajatellen (esim. luennot tai useamman huoneen käyttöä samanaikaisesti edellyttävät workshopit tms.), päätilaan mahtuu noin 25 hklöä, luokkahuoneeseen noin12 - 13 hklöä, vastaanottohuoneeseen noin 15 hklöä, hoitohuoneeseen noin 13 hklöä ja pienempään hoitohuoneeseen n. 5 hklöä. Tarvittaessa käytössä myös neuvottelutilat.
Voit pitää tiloissamme esim. meditaatioita, erilaisia opetustapahtumia, joogatunteja, kursseja, kokouksia sekä muita tapahtumia. 

Kulkuyhteydet paikalle ovat erinomaiset. Metrokin on vain kolmen minuutin kävelymatkan päässä. Parkkipaikkoja löytyy talon ympäriltä runsaasti

Hinnat: 

Koko tilan vuokra on 85€ + alv / vrk (jos tarvitset tiloja useammaksi päiväksi, järjestyy edullisemmin - pyydä tarjous!)
Päätilan vuokra on 70 eur + alv / vrk.
Yksittäiset huoneet: edullinen kuukausisopimus (tai jos tarvitset huoneen vain päiväksi, 40€ + alv / vrk)

Mikäli tarvitset pidempiaikaista vuokrasopimusta, neuvottelemme sille sopivan hinnan, pyydä tarjous!
Mahdollinen myös huoneiden tuntivuokraus, pyydä tarjous.
Tervetuloa paikan päälle katsomaan tiloja! ☺ Joko Tähtitaivaan Valon tapahtumien yhteydessä, tai sopimalla muun ajankohdan.

Yhteydenotto ja lisätiedot (otsikko Vuokraus): asiakaspalvelu@tahtitaivaanvalo.fi
www.tahtitaivaanvalo.fi
 

Tervetuloa tiimiimme!