Kerro meistä kavereillesi

Kurssimatkat ja retriittimatkat

Retriittimatka Brasiliaan, parannuskeskus Casa de Dom Inacioon

Tarkemmat tiedot ilmoitetaan kun seuraava matka tiedossa
 

Retriittimatkan kesto: 11 päivää

Matkan hinta: noin 2000 - 2400 eur

Matkan hintaan sisältyy

* Lennot Helsinki – Brasilia - Helsinki (1 koneenvaihto Lissabonissa)
* Ateriat lentokoneessa
* Matkalaukkumaksut (2 ruumaan menevää matkalaukkua max. 22 kg + 1 käsimatkatavara max. 8 kg)
* Lentokenttäkuljetukset saapumis- ja lähtöpäivinä
* Majoitus yhden hengen huoneessa (poikkeuksena pariskunnat) karismaattisessa pousadassa
* Täysihoito (aamiaiset, lounaat ja päivälliset) hotellissa
* Opastus ja tulkkaus Casassa (Casa oppaana toimii henkinen ohjaaja Wilma ja tulkkina Henri)
* Käytännön apu ja henkinen tuki ja tarvittaessa henkinen ohjaus retriittimatkan aikana

Matkan voi maksaa joko kerralla tai erissä. Vastuullinen matkajärjestäjä: Matka-Agentit Oy.

Ilmoittautuminen: wilma.kautsalo@tahtitaivaanvalo.fi

Casa de Dom Inacio on Brasilian Goiasin osavaltiossa sijaitseva henkinen parannuskeskus, jonka on perustanut ja jossa toimii maailman voimakkain parantaja, meedio Jao Deus, John of God. Casa sijaitsee rauhallisessa ja karismaatisessa Abadiania kylässä, reilut 100 km etäisyydellä pääkaupunki Brasiliasta.

Casa on rakennettu suuren kristalliesiintymän päälle ja siellä työskentelee kymmeniä entiteettejä (entiteetti=parantajahenki), ja kyseisestä kokonaisuudesta johtuen parannuskeskuksen alueella on erittäin korkeavärähtelyiset ja voimakkaasti parantavat energiat. Heti portista sisään astuessaan jokainen saa samantien tuntuman siitä, kuinka ihanaa on olla ja kylpeä miltei käsin kosketeltavassa, voimakkaasti parantavassa universaalin rakkauden energiassa. Sitä uskomattoman lempeää ja niin kokonaisvaltaisesti rauhoittavaa lempeän rakkauden läsnäolon tuntumaa ei pysty sanoin kuvailemaan, vaan se on jokaisen itse koettava, jotta voisi ymmärtää mitä tätä kirjoittamalla yritän sanoa.

Heti Casan portista sisään astuessamme siellä työskentelevät entiteetit näkevät meidän menneisyyden kokemuksiamme, meidän nykypäivätilanteen ja tulevaisuutemme, kuten myös koko karmallisen historiamme. He näkevät niin tiedossamme olevat kuin vielä piilossa olevat henkiset ja fyysiset sairautemme, elämänmuutoksemme ja kriisimme. He ovat tietoisia meidän huolista, kivusta, peloista, toiveista ja tavoitteista. Entiteetit eivät tuomitse ketään eivätkä aseta ketään toista ylemmän tai alemman arvoiseksi, vaan suhtautuvat jokaiseen meistä rakkaudella ja lempeydellä.

Entiteetit, meedio Jao Deus ja muut Casan auttajat ovat siellä meitä jokaista varten. He väsymättä ja antaumuksella työskentelevät, auttamalla meitä parantumaan niin fyysisistä kuin henkisistä vaivoistamme. He antavat jokaiselle apua juuri siihen tilanteeseen, mihin kukin apua eniten kaipaa. Kuitenkin on syytä muistaa, että entiteetit ja meedio Jao Deus hoitavat vain puolet parantamisesta. Loput puolet meidän on hoidettava itse ja motivaation on oltava kohdallaan. Ei kuitenkaan ole syytä huolestua, että osaammeko tai pystymmekö hoitamaan oman osuutemme omasta parantumisprosessista, koska entiteetit antavat meille henkisiä valmiuksiä siihen. He antavat meille valmiuksia ja kykyjä onnistua.

Kenelle retriittimatka Casa parannuskeskukseen sopii parhaiten?

- sinulle, joka kärsit jostain fyysisestä sairaudesta tai muusta vaivasta (esim. unettomuus, lapsettomuus tms.)
- sinulle, joka kärsit jostain henkisestä vaivasta (esim. masennus, ahdistus, riittämättömyyden tunne tms.)
- sinulle, joka et pysty löytämään elämänkumppania ja perustaa perhe, vaikka kuinka olet yrittänyt. Voi olla että siihen on jokin karmallinen syy, jonka poistamiseen voit pyytää ja saada apua Casan entiteeteiltä
- sinulle, joka olet elämän tienristeyksessä etkä tiedä miten ja mihin tästä eteenpäin
- sinulle, joka olet juuri kokenut suuren elämänmuutoksen ja koet vaikeuksia sopeutua siihen (avioero, läheisen kuolema, rakastamasi ihmisen menetys tavalla tai toisella tms.)
- sinulle, joka on vuosien saatteessa yrittänyt saada jotain tiettyä elämänaluetta toimimaan, mutta et ole yrityksistäsi huolimatta omin voimin siinä onnistunut ja kaipaat tehokasta apua tilanteeseesi
- sinulle, joka kaipaat johdatusta omalla henkisellä polullasi
- sinulle, joka olet omaa tietä etsimässä
- sinulle, joka tätä esitettä lukiessasi tunsit voimakasta johdatusta lähteä Casaan

Jos nyt kun olet lukenut matkaesitteen sinusta vahvasti tuntuu että ehdottomasti haluaisit lähteä mukaan, että ehdottomasti tarvitsisit tätä parantavaa retriittiä mutta on olemassa konkreettisiä ulkoisia syitä, jotka estävät sinua lähtemästä (kuten esim. et tiedä miten saisit kasaan matkarahaa, ei ole kenelle jättä lapsia, et saa lomaa kyseiselle ajankohdalle tms.), siinä tapauksessa lähetä avunpyyntö universumille, korkeimmille voimille. Pyydä, että jos "he" näkevät että tämä retriitti on sinulle parhaaksi ja todellakin tarvitset sitä oman tilanteesi ja tulevaisuutesi helpottamiseen ja muuttamiseen, niin että "he" tavalla tai toisella järjestäisivät sinulle mahdollisuuden lähte mukaan. Jos sydämesi pohjalta esität pyyntöä ja "he sieltä ylhäällä" (lue: oma sielusi) näkevät että todellakin tarvitset tätä retriittiä, univerusmi auttaa sinua poistamaan lähtemisen tiellä olevia esteitä ja pääset mukaan. Jos taas asiat eivät järjesty etkä pääse mukaan, niin matka ei ollut sinulle tarkoitettu, ei ainakaan vielä. Luota universumin ja oman sielusi johdatukseen - he tietävät, mikä on sinulle parasta ja mitä tarvitset!

------------------------------------------------------------------------------

Sielun ja kehon hyvinvoinnin kurssikokonaisuus Madeiralla 18.1 - 25.1.2016
 

Tämän matkan kuvat Facebook sivuillamme!

Lämpimästi tervetuloa ihanalle valoisan ja positiivisen mielen kurssimatkalle paratiisisaarelle tv-stä tutun selvänäkijän Stiina Sahari, reikihoitaja, selvänäkijä Anne-Mari Saraneva ja astrologi-henkinen ohjaaja Wilma Kautsalon seurassa!
 


Seuraavan vastaavan matkan ajankohta auki


Loistava lahjaidea - matka sopii lahjaksi hänelle, jolla on jo kaikki!

Madeiraa kutsutaan paratiisisaareksi, Atlantin helmeksi. Satumaisen kauniita maisemia hallitsevat syvänvihreät metsät, vuoroin pilviin kohoavat jyrkät vuorenrinteet, vuoroin alas syöksyvät hurjat rotkot sekä hulppeat vesiputoukset. Laaksojen kukkaloistossa kukkivat mm. vuoristo-orkidea, vuorikultalakka ja krysanteemi. Lämpötila pysyttelee Madeiralla ympäri vuoden 20 asteen paikkeilla, ja meriveden lämpötila vaihtelee talven vähintään 17 asteesta kesän 22 asteeseen. Saari sijaitsee keskellä merta, joten siellä ei ole koskaan tukahduttavan kuumaa, vaan ilmasto on sopivan lämmin. Madeiran aika on kaksi tuntia Suomea jäljessä.

Matkan ohjelma

Ma – vapaa päivä
Ti – kurssipäivä
Ke – valinnaisesti retkipäivä tai vapaa aika
To – kurssipäivä
Pe – valinnaisesti retkipäivä tai vapaa aika
La – kurssipäivä
Su – vapaa päivä
Ma – paluu Helsinkiin, mukana matkamuistojen lisäksi paljon hyvää, positiivista energiaa ja ihania muistoja, jotka lämmittävät mieltä vielä pitkään kylminä talvi-iltoina!

Kurssit

Meditatiivinen kävely Paljasjalkapolulla + lopussa lyhyt joogaharjoitus
Ryhmän vetäjä: Stiina Sahari
Kesto noin 1 tunti. Joka aamu ti - su.

Viritä unelmasi todeksi, kutsu iloa ja onnea elämääsi

Unelmien todeksi luomisen prosessissa hyödynnetään vuosisatoja vanhaa viisautta, jonka yhdistetään 2000 luvun energiaan. Voima on jo sinussa itsessäsi! Tämän kurssipäivän aikana opit ottamaan voimasi käyttöön ja hyödyntämään sen niin arjessasi kuin tavoitteiden saavuttamisen matkallasi! Kurssille tarvitset mukaan avoimen mielen ja omien unelmiesi todeksi luomisen iloa! Yhdessä, mukavassa ja inspiroivassa ilmapiirissä, luomme unelmillemme ja toiveillemme siivet! Ensin hellävaraisesti, puhdistavien ja parantavien energioiden avulla katkomme energiakehostamme ne vanhat energiat, jotka estävät toiveiden toteutumista. Kääritään kaikki huolet, satuttavat muistot ja vastaavat toiveidemme toteutumisen tiellä olevat asiat kangaspalaseen, jonka myöhemmin tietyn rituaalin yhteydessä palautetaan menneeseen, jotta olisi helpompi ja kevyempi siirtyä kohti valoisampaa ja iloisempaa tulevaisuutta, jossa kaikki on mahdollista! Sen jälkeen jokainen tekee itselleen "taikapussin", johon sijoittaa hartaimmat toiveensa, tavoitteensa ja unelmansa. Luomamme taikapusseja myöhemmin yhdessä viritetään toiveiden toteutumisen energiataajudelle, jotta niistä tulisivat voimakkaat unelmia puoleensa vetävät "työkalut". Kurssi sisältää paljon muutakin kivaa, hauskaa ja rentouduttavaa. Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

Kurssin vetäjä: Anne-Mari Saraneva
Kesto: 5 - 8 tuntia

Intuitiivinen, energiakehova puhdistava taidemaalauskurssi

Kurssin vetäjä: Stiina Sahari
Kurssin kesto: 5 - 8 tuntia

Energiakehoa puhdistava ja voimaannuttava meditaatiokurssi
Erittäin rentouduttava, kehon ja mielen energioita tasapainottava kurssipäivä. Kurssin aikana poistetaan energiakehossamme olevia tarpeettomia karmallisia kiinnikkeitä. Avuksi käytetään mielikuvamatkoja ja taideterapiaa. Kurssipäivän aikana energiakentästä vapautuu vieraat ja tarpeettomat energiat, jonka jälkeen energiatasosi nousee ja elämänilo lisääntyy!
Kurssin vetäjät: Stiina Sahari ja Anne-Mari Saraneva.
Kesto: 2 - 4 tuntia

Sielunsuunnitelman kertoma
Jokaisen henkilökohtaiseen astrologiseen karttaan perustuva menossa olevan ja tulevan ajanlaadun kuvaus, joka selventää millainen elämänjakso on tällä hetkellä kullekin menossa ja millainen on tulossa. Millaisia kokemuksia on tarkoitus jakson aikana käydä läpi ja mitä oppia. Wilma kertoo myös, miten kyseisestä ajanjaksosta saa eniten irti, miten tulisi toimia ajanjakson aikana, jotta asiat etenisivät oman sielunsuunnitelman mukaisesti, miten kohtalo palkitsee jos toimii niin kuin karmallisesti on tarkoitus toimia yms.
Luennoitsija: Wilma Kautsalo
Kesto: 1,5 - 3 tuntia

Aarrekartta kurssi
Kurssilla opetellaan luomaan aarrekartta, jonka avulla voit toteuttaa unelmiasi.
Kurssin vetäjät: Stiina Sahari ja Anne-Mari Saraneva
Kesto: 4 - 5 tuntia

Aina ulkomaille matkustaessa kannattaa hankkia matkavakuutus.

Lento-, lentokuljetus- ja majoitus osuudesta vastaava matkatoimisto Tjäreborg (lentoyhtiö Thomas Cook Airlines).

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Matka täynnä! Seuraava vastaava matka tulossa syys-lokakuussa 2016 Mallorcalle ja vuoden 2017 tammikuussa taas Madeiralle.

Aikaisemmat matkat

Itsetuntemusta ja itseluottamusta lisäävä kurssikokonaisuus
Hyvästi sinkkuelämä!

Kurssikokonaisuus sisältää matkan Riikaan: 11.2 - 14.2.2016

Lue lisää Hyvästi sinkkuelämä! kurssimatkasta täältä: http://www.tahtitaivaanvalo.fi/tehokurssi-hyvasti-sinkkuelama

Vastaava matkatoimisto: Matka Agentit Oy

Viisauden Voima - päiväristeily Tallinnaan

Matkan ajankohta: 27.6.2015
Tallink Silja risteily: lähtö Helsingistä Tallinnaan klo 10:30, paluu Tallinnasta Helsinkiin klo 20:30
Jokainen hankkii matkan itse (www.tallinksilja.fi), ja risteilypäivänä tavataan lähtöselvityksen luona klo 9.45
Kun olet ostanut matkan, ilmoittaudu Viisauden Voima - risteilymatkan osallistujaksi asiakaspalvelu@tahtitaivaanvalo.fi, kiitos!