Kerro meistä kavereillesi

Tibet Shop

Mannerheimintie 79
00270 Helsinki
Ma-pe: 15.00 -17.00
La 11.00 - 14.00

Linkit

Meedio, selvänäkijä Sointu Piispa ei ota enää vastaan Tähtitaivaan Valossa

Varattavissa olevat ajat:

Meedio, selvänäkijä Sointu Piispa ei ota enää vastaan Tähtitaivaan Valossa

 

Ajanvaraus: asiakaspalvelu@tahtitaivaanvalo.fi tai ajanvarauslomakkeella www.tahtitaivaanvalo.fi/ajanvaraus

---------------

Pöytävuokrausmaksut Messutorilla:

Pöytä 1
a) 79,5 cm leveys, 55 cm syvyys  tai vastaavan mitttainen pöytä + 1 tuoli:
5 eur + alv = 6,20 eur
tai
b) 98,5 cm leveys, 69,5 cm syvyys matala tai vastaavan mittainen pöytä + 1 tuoli: 6 eur + alv = 7,44 eur
tai
c) 109 cm leveys, 69 cm syvyys tai vastaavan mittainen pöytä + 1 tuoli:
7 eur: 7 eur + alv = 8,68 eur

Pöytä 2
a) 135 cm leveys, 59,5 syvyys pöytä tai vastaavan mittainen pöytä + 1 tuoli:
10 eur + alv = 12,40 eur
tai
b) 160 cm leveys, 50 cm syvyys pöytä tai vastaavan mittainen pöytä + 1 tuoli: 11 eur + alv = 13,64 eur
tai
c) 159 cm leveys, 55 cm syvyys tai vastaavan mittainen pöytä + 1 tuoli: 11 eur + alv = 13,64 eur

Pöytä 3:
160 cm leveys, 119 cm ja 79,5 cm syvyys tai vastaavan mittainen pöytä + 2 tuolia:
15 eur + alv = 18,60 eur

Pöytä 4:
239 cm leveys, 55 cm syvyys tai vastaavan mittainen pöytä + 2 tuolia:
20 eur + alv = 24,80 eur

Pöytä 5:
a) 319 cm leveys, 119 cm ja 79,5 cm syvyys tai vastaavan mittainen pöytä + 2 tuolia:
26 eur + alv = 32,24 eur
b) 239,5 cm leveys, 130,5 cm ja 80,5 cm syvyys tai vastaavan mittainen pöytä + 2 tuolia:
26 eur + alv = 32,24 eur
c) 239,5 cm leveys, 120,5 cm syvyys tai vastaavan mittainen pöytä + 2 tuolia:
26 eur + alv = 32,24 eur

Pöytien 2 taakse saa ilman lisämaksua asettaa yhden (1) vaatetelineen (koko max 120 cm leveys ja max 40 cm syvyys)
Pöytien 3 taakse saa ilman lisämaksua asettaa kaksi (2) vaatetelinettä (koko max 120 cm leveys ja max 40 cm syvyys/teline)
Pöydän 4 - 5 taakse saa ilman lisämaksua asettaa kolme (3) vaatetelinettä (koko max 120 cm leveys ja max 40 cm syvyys/teline)
Pöydän 1 taakse saa asettaa vaatetelineen (max 100 cm leveys ja max 40 cm syvyys) lisämaksulla 3,72 eur (sis. alv)

Jos haluat myydä mm. tauluja, ne vaativat lisätilaa ja/tai seinille ripustamista, joten siitä tulee jonkin verran lisämaksua
(lisämaksun suuruudesta sovitaan tapauskohtaisesti)

Jos haluat myydä jotain muuta kuin tavaroita (esim. joitakin palveluita taikka esim. pitää tuote-esittelyä), ota yhteyttä tapahtuman järjestäjiin ja tiedustele, onko se mahdollista. Ilmoita samalla, kuinka paljon tilaa tarvitset esim. tuote-esittelylle, tai tarvitsetko esim. kokonaisen huoneen palvelusi tarjoamiseen tms. Tärkeitä yksityiskohtia, jotta voimme tehdä tilavuokra-tarjouksen.

Pöytien vuokausmaksua vastaan saat alv:vähennyskelpoisen kuitin.

Jos haluat vuokrata pöydän Messutorilta, ota yhteyttä: matti.koivumies@tahtitaivaanvalo.fi tai wilma.kautsalo@tahtitaivaanvalo.fi.
Yhteydenoton yhteydessä pyydämme ilmoittamaan seuraavat asiat: minkäkokoisen pöydän/pöydät haluat vuokrata, tuletko asettamaan pöydän taakse vaatetelineen, sekä
ilmoittamaan valitsemasi pöytävarauksen maksutavan.
 

Ehdot myyjille:

Palvelutarjoaja: Tähtitaivaan Valon johto (Wilma Kautsalo ja Matti Koivumies), eli tapahtuman järjestäjät
Messutorin alue: Pohjantie 3, Espoo osoitteessa sijaitsevan toimistotalon 7. kerros

•    Messutorin myyjä saa hinnoitella myymänsä tuotteita oman mielensä mukaan. Palvelutarjoaja ei puutu myynnissä olevien tuotteiden hinnoitteluun millään tapaa.
•    Myyntiin saa asettaa sekä käytetyt että uudet tai itse tehdyt tuotteet.

•    Myyjän on saavuttava Messutorin alueelle ajoissa (aikaisintaan klo 9.30 ja viimeistään klo 10.30), jotta ehtii laittamaan myyntipöytänsä valmiiksi ennen ensimmäisten asiakkaiden saapumista
•    Omia pöytiä, tuoleja, kirjahyllyjä tms. ei saa tuoda Messutorin alueelle (poikkeus max. 120 cm leveä ja 40 cm syvä vaateteline, jos kyseessä on pöytien 2 – 3 vuokraus, kaksi max. 120 cm leveä ja 40 cm syvä vaateteline, jos kyseessä on pöydän 4 vuokraus, ja max. 100 cm leveä ja 40 cm syvä vaateteline, jos kyseessä pöydän 1 vuokraus, josta on suoritettu hinnastossa mainittu lisämaksu).
•    Pöytiin, tuoleihin, seinille ja lattialle ei saa asettaa/kiinnittää tavaroita edellä mainittujen pintaa edes pienillä määrin vahingoittavalla tavalla. 
•    Seinille ei saa ripustaa mitään ilman palvelutarjoajan kirjallista lupaa (jos myyt esim. tauluja, voidaan sopia ripustamisesta, mm. oman myyntialueesi ulkopuolelle).
•    Pöytämaksu tulee olla maksettuna palvelutarjoajalle viimeistään puoli tuntia ennen Messutorin aukeamista, eli 24.9.2017 klo 10.30 mennessä. Maksun voi maksaa joko tilisiirrolla (maksun tulee näkyvä Tähtitaivaan Valon tilillä viimeistään 23.9.), kortilla tai käteisellä. Maksua vastaan myyjä saa alv vähennyskelpoisen kuitin.

•    Myyjä maksaa vain pöytävarausmaksua, ei ovirahaa.
•    Lattialle kaatunut vesi/kahvi/tee tms. on siivottava välittömästi pois, ettei se vahingoittaisi lattian pintaa.
•    Myyjän on päivän päättyessä jätettävä myyntipöytänsä ja sen välitön ympäristö sen alkuperäiseen kuntoon (lattiaa tietenkään ei tarvitse imuroida eikä pestä). 
•    Palvelutarjoaja ei ole vastuussa siitä, jos asiakas esim. jättää maksamatta tuotteesta, varastaa tuotteen tms. Joskin sellaisen ikävän tapauksen mahdollisesti sattuessa, pyydetään heti etsimään palvelutarjoajan edustajan, joka pyrkii mahdollisuuksiensa mukaan auttamaan tilanteessa.
•    Kaikkien myytävänä olevien tavaroiden, vaatteiden yms. tulee olla puhtaita.
•    Messutorilla ei saa myydä voimakasta tuoksua omaavia tavaroita (esim. auton varaosia tms.). 
•    Messutorilla ei saa myydä huonekaluja tai muita suurikokoisia tavaroita, jotka eivät mahdu oman myyntialueeseen (15 cm oman pöydän ympärillä ja 50 cm oman pöydän takana).
•    Messutorilla ei saa myydä kissoja, koiria eikä muita lemmikki eläimiä fyysisesti paikalle tuotuina (kuvissa kyllä saa esitellä ja sopia myyntitapahtumasta Messualueen ulkopuolella)
•    Palvelutarjoaja ei ole vastuussa mahdollisista myynti- tai yksityistavaroiden katoamisista tai varkauksista, vaan siitä on vastuussa myyjä itse. Ethän jätä myyntipöytääsi ja omia henkilökohtaisia tavaroitasi ilman valvontaa!
•    Palvelutarjoaja ei ole vastuussa siitä, jos myyjä ei saa myydyksi sen verran tavaroita kuin oli suunnitellut myyvänsä. Myyntituloksesta vastaa myyjä itse.
•    Palvelutarjoajalla on oikeus pyytää poistumaan Messutorin alueelta päihtyneitä, aggressiivisesti tai muulla tavoin huomattavan häiritsevästi käyttäytyviä myyjiä, pöytämaksua palauttamatta. 

_________________________________________________________________

Valon ja tiedon päivä henkisen polun kulkijoille

Ajankohta: la 5.8.2017 , klo 10.00 - 18.00
Ilmoittautuminen:  asiakaspalvelu@tahtitaivaanvalo.fi (
voit tulla ja lähteä sinulle sopivaan aikaan, mutta pyydämme ilmoittautumaan myös siinäkin tapauksessa, jos aiot tulla poikkeamaan esim. vain tunniksi tai olet vielä epävarma tulostasi, jotta voimme arvioida etukäteen kävijoiden määrää ainakin suurin piirtein, kiitos)
Oviraha - vain 5 eur
Tarjolla tee, kahvi ja pientä purtavaa omakustannushintaan
Infopisteessa on mahdollisuus ostaa Tähtitaivaalliset arvat (kaikki arvat voittavat) hintaan 6 eur/1 kpl, 15 eur/3 kpl
Myynnissä myös Aloe Vera tuotteet, henkinen ja astrologian teemoja käsittelevä kirjallisuus, kortit, kivet, heilurit yms., sekä

Aito käsityö Janina Hurkala Tmi. myy parantavia energioita omaavat korut, enkelit ja muut käsityöt / http://www.aitokasityo.com
Osoite: Pohjantie 3, 7. Kerros, Espoo (Tapiola)

Meillä on ilo ilmoittaa, että olemme järjestämässä mielenkiintoisen, monipuolisen ja henkisesti avartavan Valon ja ilon päivän henkisen polun kulkijoille. Päivän ohjelmaan kuuluu mm.
Kirsi Savolaisen vetämä Chakra-meditaatio (klo 12.00 - 14.00),  jonka aikana tehokkaasti puhdistetaan chakroja ja katkaistaan karmallisia kiinnikeita (lue lisää meditaation sisällöstä, klikkaamlalla tätä linkkiä: www.tahtitaivaanvalo.fi/linkit)
Astrologi Jukka Viertomanneren pitämä Terveysastrologian - intensiivikurssi (klo 14.30 - 17.00)
Meditaatioon ja intensiivikurssille pyydämme ilmoittautumaan etukäteen, kiitos! Huom. Jos olet tulossa vain Kirsin vastaanotolle tai meditaatiolle tai Jukan vastaanotolle tai kurssille etkä osallistu muuten Valon ja tiedon päivälle jonka puitteissa niitä pidetään, on silti maksettava myös oviraha Valon ja tiedon päivälle, eli 5 eur).

Päivän aikana mukavassa, iloisessa ja rennossa ilmapiirissä jokaisella on mahdollisuus keskustella ja vaihtaa ajatuksiaan muiden kanssa mitä erilaisimmista henkiseen kehitykseen ja rajatietoon liittyvistä aiheista. Olet tervetullut jakamaan omalla henkisen kehityksen polullasi kohtaamiasi kokemuksia, haasteita ja olemisen tietoisuuden avartumisen iloa muiden samaa polkua kulkevien kanssa. Voit joko osallistua keskusteluihin tai seurata sivusta, voit käyttää edullisia asiantuntijoidemme tarjoamia palveluita tai olla käyttämättä niitä – ihan miltä sinusta itsestäsi tuntuu. Jokainen saa olla oma itse, ja pyrimme pitämään huolta siitä, että jokainen päivään osanottaja viihtyisi.

Oletpa ollut henkisellä itsesi kehittämisen polulla jo pitemmän aikaa tai olet vasta siihen astumassa / rajatiedon saloihin ja ihmeisiin vasta tutustumassa – taustasta huolimatta olet tervetullut mukaan päiväämme, nauttimaan yhdessä olosta ja haluttaessasi kokeilemaan erilaisia asiantuntijoidemme tarjoamia palveluita pientä korvausta vastaan (useimmat palvelut hintaan 10 eur/puoli tuntia). Asiantuntijoidemme joukossa on mm. näkijät, meediot, korttien tulkitsijat, parantajat, enkelihoitajat, energiavälittäjät, entisten elämien tulkki, astrologit ja muut osaajat. Osalle heistä voi varata ajan etukäteen, osalle ajanvarauslistat paikan päällä. Ajanvaraukset mm. etukäteen: Jukka Viertomanner, Kirsi Savolainen, Tiina Himanen ja Olli Kalajoki (pyydä ajanvarauslistat sähköpostitse Valon ja tiedon päivän järjestäjiltä: matti.koivumies@tahtitaivaanvalo.fi tai wilma.kautsalo@tahtitaivaanvalo.fi).

Päivän aikana on lisäksi mahdollisuus ostaa Aloe Vera tuotteita, henkisiä aiheita ja astrologian eri osa-alueita käsittelevää kirjallisuutta. Myynnissä myös kivet, heilurit, kortit yms.
Ostettavaissa myös Tähtitaivaalliset arvat hintaan 6 eur/kpl (tai 15 eur/3 kpl), ja mikä parasta - jokainen arpa voittaa!!! Voittojen joukossa mm. tulkinnat, korttien tulkinnat  ja enkelihoidot.
Lisäksi kaikki yhteystietojaan (nimi ja sähköpostiosoite) Tähtitaivaan Valon postituslistaan lisättäväksi jättäneet osallistuvat arvontaan, jossa jaossa yhteensä 12 kpl. alennuskuponkia ja kaksi ilmaista puolen tunnin korttitulkintaa. Voit jättää yhteystietosi silloinkin, jos kuulut jo valmiiksi sähköpostilistaan – vain osallistuaksesi arvontaan.

Lämpimästi tervetuloa Valon ja tiedon päivälle henkisen tien kulkijoille!

Ilolla ja rakkaudella,
tapahtuman järjestäjät Wilma ja Matti

Chakra - meditaatio, chakrojen puhdistus ja karmallisten kiinnikkeiden katkaisu

Vetäjä:: selvänäkijä, energian välittäjä Kirsi Savolainen
Ajankohta: la 5.8..2017, klo 12.00 - 14.00
Hinta: 25 eur (maksetaan käteisellä paikan päällä, tai laskulla etukäteen)
Kurssipaikan osoite: Henkisen Hyvinvoinnin Keskus Tähtitaivaan Valo, Pohjantie 3, Espoo (Tapiola)
Tämä meditaatio on osa
Valon ja tiedon päivä henkisen polun kulkijoille tapahtuman ohjelmasta, lue lisää klikkaamalla seuraavaa linkkiä: www.tahtitaivaanvalo.fi/valon-ja-tiedon-paivat.
Huom. Jos olet tulossa vain Kirsin vastaanotolle tai meditaatiolle etkä osallistu muuten Valon ja tiedon päivälle jonka puitteissa niitä pidetään, on silti maksettava myös oviraha Valon ja tiedon päivälle, eli 5 eur).

Karmalliset siteet ja kiinnikkeet voivat syntyä joko alitajuisesti tai tajuisesti erilaisten sopimusten, valojen ja lupausten seurauksena, joita teet itsesi tai toisten kanssa. Kiinnikkeet ovat voineet syntyä myös jossakin edellisessä elämässäsi ja niiden energia rajoittaa elämääsi tässä elämässä. Valat voivat olla esim. munkkilupauksia, jotka rajoittavat rahanvirtaustasi. Tai olet luvannut jossakin elämässäsi rakastavasi jotakin henkilöä aina ja ikuisesti. Nyt ihmettelet, miksi tässä elämässä et pääse eroon, vaikka sopimukseenne ei kuulu olla yhdessä tässä elämässä. Meditaation alussa kerron lyhyesti näistä kiinnikkeistä ja jumeista, jotka turhaan jarruttavat elämääsi. Sen jälkeen tehdään ryhmämeditaatio –hoito. Nämä ryhmämeditaatiot on todettu voimakkaiksi.

Linkki ajanvaraus lomakkeeseen: http://www.tahtitaivaanvalo.fi/ajanvaraus

                             ______________________________________________________________________________

Tähtitaivaan Valo suosittelee: 

Luontaishoitola Meridianne
http://www.meridianne.net/sivut/index.php?sivu=etusivu

Lumikristalli - hoitola
http://www.lumikristalli.fi

Ayurvedinen luontaishoitola Saraswati
http://www.saraswati.fi

Suomen Astrologinen Seura Ry
http://www.suomenastrologinenseura.fi

Tampereen Astrologinen Seura Ry
http://www.tamastro.fi

Turun Seudun Astrologinen Seura Ry
http://turunastrologinenseura.fi

Astrologinen ohjelma Solar Fire Gold
http://alabe.com/solargold.html

Näillä ilmaisohjelmilla voit laatia astrologista karttaa:

http://www.examiner.com/article/astrology-freeware-101-what-are-the-top-5-astrology-freeware-programs

Uudenmaan Siivous- ja Kiinteistöhoitopalvelut Oy
http://www.laatusiivoukset.com

Hauskat horoskoopit

http://m.voice.fi/ilmiot/harka-on-kaunis-rapu-paras-suutelija-tunnistatko-itsesi-rehellisesta-horoskoopista/1/57368

Vuoden Horoskooppi

Tähtitaivaan Valo suosittelee:

Lehti Hyvä Elämä

Henkistä kasvua tukeva ja edistävä lehti Sielun Peili

Sielun Peili

http://www.karprint.fi/aikakauslehdet/sielunpeili

Suomenkielinen astrologinen lehti Astro Logos

Astro Logos

http://www.suomenastrologinenseura.fi/astro-logos2/

Englanninkielinen astrologinen lehti Mountain Astrologer

Mountain Astrologer

http://mountainastrologer.com/tma/

Muuta kiinnostavaa

Tibet Shop

Astuessani ensimmäistä kertaa tähän pieneen, erittäin positiivista ja jopa mystistä auraa omaavaan, Helsingin keskustan lähellä sijaitsevaan liikkeeseen minulle tuli tunne – onkohan tämä todellista. Liikkeen omistaja Hannu Vienonen - erittäin valoisa, tyynen rauhallinen ja viisautta hehkuva mies lämpimästi toivotti minut tervetulleeksi. Keskusteltuani Hannun kanssa, tehtyäni ostoksia ja pois lähdettyäni jäin miettimään, onkohan tällainen kokemus tosissaan mahdollinen meidän koti-Suomessa, vai olinko vahingossa eksynyt johonkin rinnakkaiseen todellisuuteen. Muutaman päivän kuluttua, palattuani liikkeeseen haastattelun merkeissä, totesin että - kyllä, tämä on sittenkin todellista! Tämä on Biokustannuksen oma kauppa Tibet Shop!

Tibet Shop

Liikkeessä myydään pääosin henkisyyttä ja hengellisyyttä käsitteleviä kirjoja. Laajasta ja hyvin monipuolisesta kirjavalikoimasta löytyy filosofiaa, budhalaisuutta, henkistä kasvua, astrologiaa, shamanismia, joogaa, meditaatiota ja muita vastaavia aiheita käsitteleviä kirjoja. Hienosti ja aiheiden mukaan järjestetyistä kirjahyllyistä löytyvät myös tarot- ja enkelikortit, jooga- ja meditaatio-oppaat ym. mielenkiintoista. Tästä kaupasta saatat tehdä oikeita löytöjä – kymmeniä henkisten aiheiden (mm. astrologia) kirjoja, jotka on myyty loppuun jo aikoja sitten muista kirjakaupoista, saattavat löytyä juuri täältä!

Tibet Shop

Liikkeessä on myynnissä myös erilaisia henkistä kasvua tukevia ja buddhalaisuuteen liittyviä esineitä: Buddha-patsaat, erilaisia tiibetiläisiä jumalia esittävät patsaat, kotia negatiivisista energioista suojaavat esineet ja julisteet, buddhalaisuuden 8 onnen symbolia esittävät seinävaatteet ja julisteet, rukousnauhat, rukousmyllyt, soivat kulhot, energiatilaa puhdistavat ja aivan upeasti soivat kellot, dhamaru-rummut, suitsukerasiat, laaja valikoima suitsukkeita ja paljon muutakin.

Tibet Shop

Tibet Shopissa myynnissä olevat suitsukkeet on valmistettu Dharam Salassa (Intia) sijaitsevassa Men-Tsee-Khangin Lääketieteellisessä Instituutissa. Tämä on mm. astrologinen instituutti – astrologian opinnot kuuluvat lääkäreille pakollisten opintojen kokonaisuuteen. Suitsukevalikoimasta löytyy mm. mieltä rauhoittavia, stressiä poistavia, ahdistusta ja masennusta hoitavia, kodin ilmapiiriä negatiivisista energioista puhdistavia suitsukkeitta.

Tibet Shop

Kaikki kaupassa kirjojen lisäksi myytävänä olevat tuotteet ja esineet ovat käsin valmistaneet Intiassa asuvat tiibetiläiset munkit. Jokainen esine on siis ainutlaatuinen, huolella ja rakkaudella valmistettu ja sisältää valtavan määrän positiivista, universaalin rakkauden energiaa.

Tibet Shop

Uskon, että jokainen joka on ainakin kerran käynyt ihanassa Tibet Shopissa, on saanut ihanien ostosten lisäksi mukanaan ripausta iloa, positiivisuutta ja valon voimaa!

Kirjoittanut – Lilli Wilma Kautsalo