Kerro meistä kavereillesi

Horoskooppimerkit

Vuoden horoskooppi

Oinas Jakso tammikuusta kesäkuuhun on Oinaalle kiireistä aikaa, ja siksi uudet aloitukset ja tärkeät päätökset on parasta ajoittaa loppuvuodelle, etteivät aikataulut ylikuormittuisi. Keskity mieluummin jo olemassa oleviin... Lue lisää »

Oinas 21.3.-20.4.

Oinas Jakso tamikuusta kesäkuuhun on Oinaalle kiireinen aika, ja siksi uudet aloitukset ja tärkeät päätökset on parasta ajoittaa loppuvuodelle, etteivät aikataulut ylikuormittuisivat. Keskity mieluummin jo olemassa oleviin... Lue lisää »

Härkä 21.4.-20.5.

Härkä Alkuvuosi tuo tullessaan muutoksia. Se ei kuitenkaan sinua huolestuta, koska todennäköisesti olet muutoksiin valmistautunut. Taloudellinen tilanne on tasapainossa, työssä asiat sujuvat hyvin. Kiinnitä huomiota ihmissuhteisiin... Lue lisää »

Kaksoset 21.5.-21.6.

Kaksoset Tammi- ja helmikuussa Kaksosten on melko vaikea keskittyä työhön ja velvollisuuksiin. Vapaus kiehtoo, arki tuntuu kahlitsevalta. Jos on mahdollista, ajoita lomaa tähän ajanjaksoon. Mahdollinen uusi tuttavuus tai ystävyys voi... Lue lisää »

Rapu 22.6.-22.7.

Rapu Alkuvuodesta Rapu saattaa tuntea tarvetta vetäytyä omaan kuoreensa eikä maailman valloittaminen juurikaan kiinnostaa. Hermosi saattavat olla kireällä, jos sinulla on paljon velvollisuuksia hoidettavana ja aikataulut painavat... Lue lisää »

Leijona 23.7.-22.8.

Leijona Leijona on alkuvuodesta energiaa ja toimintatarmoa täynnä. Suunnittele vain rohkeasti tulevaisuutta ja toteuta muutoksia, jos on tarpeen! Tammi- ja helmikuussa kannattaa olla varovainen liikenteessä – niin... Lue lisää »

Neitsyt 23.8.-22.9.

Neitsyt Alkuvuodesta Neitsyet saavat huomiota osakseen – heidän aikaansaamisiaan arvostetaan ja kehutaan. Näin ollen, tämä on suotuisa aika tehdä tärkeitä päätöksiä ja uusia aluevaltauksia. Tammi-helmikuu sujuvat melko... Lue lisää »

Vaaka 23.9.-22.10.

Vaaka Tämän vuoden aikana Vaaka tulee syvällisesti pohtimaan omaa paikkaansa maailmassa ja oman elämänsä tarkoitusta. Myös ihmissuhteiden hoitaminen ja niiden pohtiminen kuuluu tämän vuoden teemaan. Tammi- ja helmikuussa perhe... Lue lisää »

Skorpioni 23.10.-22.11.

Skorpioni Alkuvuodesta Skorpioni on optimistinen ja tyytyväinen elämäänsä. Tammikuu on suotuisa aika tehdä uusia aloituksia ja käynnistää uusia projekteja. Asiat sujuvat melko helposti ja vaivattomasti. Suotuisa aika... Lue lisää »

Jousimies 23.11.-22.12.

Jousimies Tammikuusta maaliskuuhun Jousimiehellä menee mukavasti. Olet optimistinen ja asiat sujuvat melko vaivattomasti. Hyvä tuuri on kanssasi.Jakso on erinomaista aikaa erilaisten asioiden hoitamiselle, tärkeiden... Lue lisää »

Kauris 22.12.-19.1.

Kauris Kauriille tämä on kovan työnteon ja vastuunkantamisen vuosi. Aikataulut saattavat olla melko ylikuormitettuja, ja siksi on parasta keskittyä olemassa olevien velvollisuuksien hoitamiseen parhaan mukaan sen sijaan, että aloittaisit... Lue lisää »

Vesimies 20.1.-19.2.

Vesimies Tänä vuonna alat uudelleen arvioida omaa elämäntilannettasi. Sinusta tuntuu, että et voi enää jatkaa vanhaan tapaan. Haluat toteuttaa joitakin muutoksia, jotta arki muuttuisi mielekkäämmäksi. Tammi- ja helmikuu ei... Lue lisää »

Kalat 20.2.-20.3.

Kalat Kaloille vuosi alkaa mukavasti ja rennosti, ja asiat sujuvat suhteellisen helposti. Paras aika opiskelulle, uusien projektien aloittamiselle ja suunnitelmien toteuttamiselle on tammikuu, heinäkuu ja elokuu. Helmikuu on... Lue lisää »