Kerro meistä kavereillesi

Kristallivuodehoito

Kristallivalohoitolaitteemme on peräisin maailmanlaajuisesti tunnetusta Brasilian Casa De Dom Inacio parannuskeskuksesta, jossa toimii laitteen kehittäjä ja John of God. Kaikki aidot (Brasiliasta tuodut kristallihoitolaitteet) ovat entiteettien siunaamia, ja itse entiteetit osallistuvat kaikkiin hoitoihin (Entiteetit = parantajahenget, jotka työskentelevät maapallolla auttaen ihmisiä. Aitoja Brasilialaisia kristallihoitolaitteita on Suomessa toistaiseksi vain muutama, koska laitteen hankkimiseen ja hoitojen antamiseen tarvitaan erikoislupaa, jonka saamiselle on tietyt edellytykset. Henkinen ohjaaja/astrologi Wilma Kautsalolle ja Tove Södermanille sellainen lupa on myönnetty, joten meillä on mahdollisuus tarjota asakkaillemme tätä edistyksellistä ja tehokasta mielen ja kehonkokonaisvaltaista hyvinvointia edistävää hoitomuotoa. Jotta erilaisiin hoitoihin tutustuneiden olisi helpompi ymmärtää mistä kristallivalohoidossa on kysymys, voidaan sanoa että se on kuin reiki-hoidon ja regressioterapian yhdistelmähoito.

Kristallivuodehoito toimii seuraavanlaisesti: kun olet asettunut makuuasentoon, chakroihisi kohdistetaan seitsemän kristallin läpi suodatettavaa hitaasti vilkkuvaa värivaloa. Sen jälkeen rentoudut mukavassaa hoitovuoteessaa silmät suljettuna, ja mielyttävän musiikin taustalla soidessa nautit mukavasta olosta. Kristallivalohoitaja on hoidon aikana viereisessä huoneessa. Entiteetit ovat ne, jotka hoitavat.

Jos olet psyykkisesti herkkä, hoidon aikana tunnet fyysisesti kuinka entiteetit työskentelevät kanssasi, parantaessaan fyysistä ja energeettistä kehoasi. Voit saada oivalluksia, tietoa ja neuvoa "ylhäältä". Jotkut hoidon aikana tekevät jopa astraalimatkoja (se on täysin turvallista kristallivuodehoidon aikana, koska entiteetit pitävät huolta että varmasti palaat takaisin omaan kehoosi), joillekin ilmestyy suojelusenkelit tai muut auttajat ja henget-neuvonantajat. Tuntemukset hoidon aikana ovat hyvin yksilöllisiä. Jotkut eivät tunne hoidon aikana mitään erikoista, mutta vaikka ei tuntisikään mitään erikoista, hoito silti tapahtuu. Jos käyt kristallivalohoidossa säännöllisesti, pian huomaat kuinka valtavasti lisääntyy elämänilo, fyysinen ja psyykkinen kestävyys. Kristallivuodehoito on paras palkinto itselleen raskaan ja uuvuttavan työviikon jälkeen, koska se poistaa tai ainakin huomattavasti vähentää viikon aikana kerääntynyttä stressiä ja mahdollista ahdistusta.

Mitä voit odottaa kristallivalohoidosta, mitä tulet tuntemaan hoidon aikana ja sen jälkeen? Tuntemukset ja kokemukset ovat yksilöllisiä, mutta melkein jokainen hoidossa käynyt on tuntenut alla luettelemani asioita.
- muutaman sekunnin aikana olet kokonaan rentoutunut ja tunnet tunnet voimakkaan universaalin rakkauden läsnäoloa
- mahdollinen fyysinen tai emotionaalinen kipu huomattavasti hillittää tai katoaa kokonaan
- ajatukset selkiytyvät ja ajatussolmut aukeavat, ja yllättäen kaikki huolet ja stressiaiheet eivät enää tunnu niin ahdistavilta kuin vielä hetki sitten
- näet elämässäsi tapahtuvia asioita aikaisempaa selkeämmin ja niin ollen pystyt helpommin huomaamaan mahdollisia ratkaisuja omaan tilanteeseesi
- moni saa hoidon aikana oivalluksia miten voisivat ratkaista solmussa olevat asiat, ja jotkut saavat jopa suoria vastauksia entiteeteiltä mielessään pyörivissä kysymyksiinsä, eli vastaukset miten olisi parasta toimia jossain omassa ajankohtaisessa tilanteessa
- hoidon jäkeen tunnet, että energiatasosi on huomattavasti noussut
- jos olet ollut ahdistunut tai uupunut, hoidon jälkeen tulet omaksi yllätyksekseksi toteamaan, että uupumus ja ahdistus on huomattavasti hillittynyt tai kokonaan poistunut
- hoidon jälkeen tunnet itsesi vapautuneeksi, kuin uudesti syntyneeksi

Hoito jatkuu vielä pari vuorokautta kristallivalohoitosession jälkeen "etänä". Jokainen tuntee hoidon jatkuvan eri tavalla, mutta melkein jokainen on tuntenut, että se jatkuu.

Kristallivalohoito tasapainottaa chakroja, puhdistaa chakrat tukkeumista ja mahdollisesti energiakenttään kiintyneistä raskaista, vieraista energioista, niin saaden aikaan fyysisen ja energeettisen kehon parantumista ja voimaannuttumista. Tunnelukot avautuvat ja sisäiset paineet väistyvät. Varsinkin säännöllisestä stressistä, ahdistuksesta tai masennuksesta kärsiville tämä hoito tekee ihmeitä! Käymällä kristallivalohoidolla säännöllisesti, tunnelukot ja ajatussolmut aukeavat, henkinen tietoisuus laajenee ja elämänilo lisääntyy.

Kristallivalohoito parantaa masennuksen ja ahdistuksen oireita, hoitaa särkynyttä sydäntä ja auttaa työstämään pois lapsuuden traumoja. Säännöllisesti otettuna (esimerkiksi kolmen-neljän hoitokerran sarjana kolmen kuukauden välein) hoito auttaa pikku hiljaa vapautumaan negatiivisesta karmasta, niin anten tilaa positiivisen karman toteutumiselle. Kristallivuodehoito on myös tehokas apu surutyössä, olisipa kyseessä läheisen ihmisen menettäminen, rakkaussuhteen päättyminen tai muu vastaavaa.

Jos sinulla on jokin krooninen sairaus, säännöllinen kristallivalohoito voi lievittää oireita tai jopa poistaa ne kokonaan - riippuu sairaudesta, tilanteesta ja yksilöstä. Kristallivalohoito suositellaan lääkärin määräämien hoitojen ja lääkekuurien tueksi.

Ensimmäisellä ja toisella kerralla suositellaan puolen tunnin hoitoa, sen jälkeen voi ottaa 45 min. tai tunnin hoitoja. Hoitojen pituus on yksilöllistä - keskustele paikan päällä kristallivuodehoitaja Wilman kanssa siitä, mikä olisi juuri sinulle sopiva hoitojen kesto ja niiden säännöllisyys.

Hoitoa voivat ottaa myös raskaana olevat ja yli viisivuotiaat lapset (jos vanhempi on hoidon aikana samassa huoneessa).
Kristallivalohoitoa ei suositella epilepsiaa sairastaville.

Huom.! Kristallivalohoidon aikana on oltava päällä valkoiset (tai vaaleanväriset) vaatteet. Ota mukaan esim. valkoisen paidan+valkoiset sortsit joita voit vaihtaa päällesi hoidon ajaksi.

Kristallivuodehoitojen hinnasto:

30 min. - 25 eur
45 min. - 35
eur
1 tunti - 50 eur

Hinnat voimassa toistaiseksi, niin kauan kuin toisin ilmoitetaan.

Varaa aika kätevästi sähköisellä ajanvarauslomakkeella! (oranssivärinen ruudukko tämän tekstin oikeassa yläkulmassa) --->   Varaa aika

Huom! Aikaa varattaessasi huomioi, että ensimmäinen kerta on aina oltava pituudeltaan korkeintaan 30 min.!

Asiakkaiden palautteet

Olin kärsinyt hyvin massiivisista rytmihäiriöistä muutaman kuukauden. Kun mitään vikaa sydämestäni ei löytynyt, eikä beetasalpaajalääkitys tehonnut, ymmärsin että oireiluni on psykosomaattista. Oloni oli jo aika epätoivoinen, kun johdatuksen kautta löysin Tähtitaivaan Valon ja kristallivuodehoidon. Vajaassa viikossa elämäni on muuttunut kokonaan! Kolmen hoitokerran jälkeen olen pystynyt avaamaan vaikeita ihmissuhdesolmuja, rytmihäiriöni ovat lähestulkoon hävinneet ja olen saanut elämäniloni takaisin. Oloni on uudestisyntynyt, innostunut, luottavainen ja olen täynnä uutta energiaa. Sain myös ihan konkreettisia ohjeita ja neuvoja miten toimia parantaakseni omaa elämääni, ja auttaakseni muita. Olen erittäin kiitollinen saamastani avusta. Kiitos!
Riikka Ilmarinen

Kävin 30 min. hoidossa ensimmäistä kertaa. Heti hoidon aluksi minut ympäröi hyvin rakkaudellinen energia. Tunsin syvää kiitollisuutta. Tunsin erilaisia tuntemuksia kehon kipukohdissa, ei kuitenkaan kipua. Siirryin myös hetkeksi hyvin syvään meditaatiotilaan, olin keskellä syvänsinistä voimakenttää, olin myös itse osa sitä. Hoito tuntui sekä rauhoittavalta ja rentouttavalta että myös energisoivalta. Hoidon jälkeen oli uudistunut, kevyt ja iloinen olotila. Myös erilaisiin kipuihin (mm. niskassa) sain helpostusta. Lämmin kiitos Wilma!
Saara

Mennessäni ensimmäiseen kristallivalovuodehoitoon, kärsin migreenistä,vatsakivuista ja stressistä. Migreeni helpottui jo ensimmäisen hoidon jälkeen.. Pystyin jättämään lääkkeen pois. Myöhemmin on ollut pari kertaa pientä päänsärkyä,mutta migreeniä ei ole ollut. Vatsavaivani hävisivät kokonaan.Tunsin,että erityisesti sydänchakraani hoidettiin. Isoin ilo ja apu oli intuitio kykyni selkeytyminen. Yhteyteni korkeimpaan minääni selkeytyi. Osasin ottaa paremmin ohjausta vastaan intuitiolta.. Lisäksi ymmärsin tilanteiden syy ja seuraus suhteita helpommin. Stressaavissa tilanteissa olin selkeästi luottavaisempi omaan sisäiseen ääneeni. Toisessa hoidossa tunsin, kuinka poskiluitteni kulumakohtia hoidettiin. Ne eivät ole enää kipuilleet ja minun puheeni on selvempää. Minulle luvattiin johdatusta ja mieleeni ilmaantui muutamia kysymyksiä, jotka avaavat, vastauksen saatuani, elämän kulkuani eteenpäin. Myös hoidon jälkeiset keskustelut Wilman kanssa ovat olleet erittäin antoisia ja ymmärrystä lisääviä. Suosittelen lämpimästi kristallivalovuodehoitoja!
Tuula L.

Hieno kokemus! Rauhoittava, rentouttava ja ihania uusia ajatuksia herättävä. Tuntui kuin olisin löytänyt jotain tärkeää sisältäni ja nähnyt jonkun, joka osaa opastaa eteenpäin. Miellyttävää kertakaikkiaan.
Jussi Koski

Kristallivuodehoito oli jännittävä! Tutkimus ulottui päästä varpaisiin tai vasemmasta silmästä vasempaan polveen ja myös sydämeen. Sydän muljahti, sitten tuntui kuin olisi poistettu jotain murusia rinnan kohdalta ja lisäksi tuntui kuin musta ohut letku olisi vedetty pois rinnasta alaspäin. Ajattelin siinä, että se oli kuin kengännauha. Vasen polvi mulla on oireillut nuoresta lähtien. Siinä tunsin selkeästi jotain, ei varsinaista kipua, mutta myös eräänlaista muljahtelua. Joko sitä myös hoidettiin. Vasemman silmän kohdalla näin sen kirkkaan valonsäteen, jota en taas tuntenut oikealla. Jännä tämä oikea-vasen painotuskin. Oli siinä chakrojen puhdistus meditaatiossakin siitä juttua (maskuliininen on vasen puoli, oikea puoli feminiininen). Meditaatio ja kristallihoito tulivat tarpeeseen ja sain molemmista henkistä opastusta. En tiedä miten, mutta kristallihoidossa myös sain ihan kirjaimellisesti ohjeita, miten toimin konkreettisesti työpaikalla, eli pysyn neutraalina ja vähän sivussa kaikesta.
Sirpa K.

Hoidon aikana tapahtui tällaista:
- aivan alussa näin useita kertoja lyhyitä vilahduksia keltaisesta linnun nokasta, sekä naisen kasvot, jolla oli silmät kiinni
-sen jälkeen näin valkoisiin pukeutuneen ihmismäisen hahmon alaruumiin
- tämän jälkeen tunsin kovaa painetta otsachakrassa, jota kesti jonkin aikaa. Sen jälkeen paineen tunne siirtyi hetkeksi takaraivoon.
-tämän jälkeen otsa-, kurkku-, sydän ja juurichakra alkoivat tuntua lämpimiltä, oikeastaan kuumilta, ja niissä oli nopeasti "pyörivä" energia. Tunne oli erittäin rauhoittava, mutta todella energinen.
-tämän jälkeen pyörivä, lämpimänkuuma energia siirtyi vatsaonteloon ja täytti koko vatsanalueen.
-sitten oli hetken tauko, jonka jälkeen tapahtui uudelleen edellä mainittujen chakrojen lämpeäminen ja pyöriminen ja energian siirtyminen vatsaan.
-hoidon jälkeen tuntui kuin olisin ollut "sisäisessä" saunassa
-hoidon jossain vaiheessa näin lisäksi ruskean, vaaleavatsaisen haukan, joka tuijotti otsaani ja kiersi samalla pääni yläpuolella todella nopeaa vauhtia. En muista missä kohtaa hoitoa tämä tarkalleen tapahtui.

Aikamoinen kokemus!
- M. N.  Helsingistä

Olen pyytänyt apua parfyymi- ja siitepölyallergiaan ja vasen polvi vähän oireilee. Samoin henkiseen kasvuuni. Tässä ensimmäinen hoitotapahtuma. Valkoisten peitteiden alla, kristallivalot, musiikkia. Rentouduin. Ensin sinut skannataan. Tunsin, että sieraimiani vähän venytetään, vasempaan laitettiin jotain. Poskilla tuntui lämmin tunne. Oikean silmän alla, nenän kohdalla pisteltiin kuin nuppineulalla tai akupumktioneulalla, samoin vasemmalla puolella sieraimen vieressä ja sitten oikean silmän kohdalla sivulla. Kaulan alla keuhkojen kohdalla tunsin lämmön tunnetta. Oikean otsalohkon kohdalla sivulla tuntui kuin olisi laitettu neuloja enemmänkin samoin vasemman otsalohkon yläpuolella. Vasenta rannetta pisteltiin muutaman kerran. Vasenta polvea nostettiin kuin vähän olisi ravisteltu. Oikean lantion seudun ja reiden kohdalla sivulla napautettiin muutamia kertoja (aivan kuin löisi vasaralla naulaan) siltä se tuintui, mutta ei kipua. Sitten kotka ilmestyi näkyviin, se seisoi kivisen kerrostalon parvekkeen laidalla, alhaalla näkyi kaupunki, pyöreän muotoinen, kivistä rakennettu. Kuin olisin ollut se kotka, se nousi ilmaan, liiteli kaupungin yllä ja meren mikä oli siinä lähellä. Tunsin vapauden, onnellisuuden, rakkauden tunnetta, tunsin miten liidän. Se kotka palasi takaisin parvekkeelle missä istui kaunis nuori nainen, mustat kiharat pitkät hiukset. Ne olivat jotenkin yksi ja sama, naisesta huokui varmuutta, mielenrauhaa. Lopuksi tunsin vain leijuvani kuin avaruudessa mutta en nähnyt itseäni, tunsin oloni kuin minua rakastettaisiin ja olin onnellinen kaikesta. Lopuksi vuoteessa kehoni nousi hieman, tunsin sen hienoisen tunteen, eihän se fyysisesti noussut, vain tunne. Kotiin kävellessäni vasen polvi oli vähän kipeä. Tilasin uuden ajan viikon kuluttua, mitähän silloin tapahtuu. Kiitos kaikesta hyvästä.

- Ulla-Maija Vironen

Olen kokeillut vuosikymmenien aikana monia hoitoja. Tämä hoito yllätti ennakko-odotuksia.Hoidon alussa menin makaamaan vuoteeseen ja suljin silmäni. Vaihtuviin ja rauhoittuviin värillisiin valoihin en selkeästi reagoinut, mutta tunsin ne vahvasti. Meditaatiomusiikki oli hyvää ja se auttoi rentotumisessa. Varsin nopeasti pääsin  syvään rentoutumisen tilaan. Tunsin  päänalueella kuin joku olisi hyvin hellästi hyväillyt aivojen aluetta, tunne oli hyvin miellyttävä. Vertaisin siihen meren aaltojen liikkeeseen rantahiekkaan kokemusta. Se toi vahvasti turvallisuuden tunnetta. Aivojen alueelta miellyttävä tunne siirtyi keuhkojen alueelle Hengitys muuttui hyvin rauhalliseksi minun itse tekemättä mitään. Aivan vatsan pohjasta tasaisena pitkänä ulos-sisäänhengityksenä. Normaalisti sellainen hengityssrytmi ei olisi mielyttävää, mutta nyt oli. Minulla on tuoksuallergia, ja uskon sen hoitoa siinä olleen. Kurkun kohdalla tuntui että joku tulppa aukeni hyvin rauhallisesti. Jälkeenpäin olen mieltänyt että se johtuu ei-fyysisistä syistä, se tulppa (elämä on viime aikoina ollut ajoittain turhankin rankkaa). Hengityksen tasaannuttua siirtyi  hyväilevän kevyt, lempeä tunne lantiolihasten kohdalle, jossa on muutaman vuoden ajan ollut ongelmia. Niitä "käsiteltiin" jonkin aikaa pumppaavin ja venyttävin liikkein, kipua ei tuntunut. Lopuksi puoli vuotta sitten pahasti onnettomuudessa vammoittunutta jalkaani hoidettiin aivan kuin se lämmin, kevyt tunne olisi laittanut sen erilaiseen asentoon. Tein myös tahdosta riippumattomia liikkeitä jalallani.
Olen entisten elämien tulkki  ja kouluttaja yhdeltä rajatiedon ammatiltani ja käynyt todella paljon omiakin astraali matkoja. Siitä tunnistin sen, kun hoidon aikana näin vanhan miehen kulkevan vaikeakulkuista vuoritietä ylöspäin, pieni nyytti selässään. Mies tiesi että jos hän pääsee vuoren toiselle puolelle, hän pelastuu. Tarkemmin kuvaamatta kyseistä elämää, niin elin vahvasti sen miehen tunnot jotka hän silloin koki. Myös intiaanivanhuksen nuotion ympärille kerääntyneiden muiden heimonsa jäsenten kansa näin, sekin liittyy entisiin elämiini. Kristallivuodehoidon aikana koin että se mies oli parantaja, shamaani, noita ja henkinen johtaja. Tunsin miehen persoonan, ja hänen tunteet itsessäni.
Kokemus hoidosta kokonaisuutena oli erittäin miellyttävä ja kesti 45 min., mutta vaikutti että vain 10 min.
Sitä en pysty sanomaan kuinka kukin tämän kokee, mutta omien kokemusteni perusteellaa suosittelen todella lämpimästi!

- Olli Kalajkoki

Jos sinulla on kysymyksiä liittyen kristallivalohoitoon, laita sähköposti wilma.kautsalo@tahtitaivaanvalo.fi