Kerro meistä kavereillesi

Näkijä, energiaparantaja, Kundaliini Reiki Master Matti Koivumies

Itse - esittely

Kiinnostus henkisiin asioihin ja ilmiöihin on minulla ollut lapsuudesta asti. Koin jo lapsena asioita, joita oli mahdotonta selittää loogisesti. Henkinen läsnäolo oli minulla jo tuolloin todellisuutta. Vuosien kuluessa ns. normaali elämänrytmi vei mukanaan, mutta siitäkin huolimatta törmäsin aika ajoin mielenkiintoisiin ja loogisesti selittämättömiin ilmiöihin ja asioihin. Näin Universumi piti huolta siitä, että oikean ajan koittaessa oivallan kutsumukseni ja elämäntehtäväni.

Noin kymmenen vuotta sitten, raskaiden elämänkokemusten myötä, heräsi kiinnostukseni henkisiin asioihin toden teolla. Kahmin kaikenlaista henkiseen kehitykseen ja rajatietoon liittyvää kirjallisuutta, sekä kävin erilaisilla henkistä kehittymmistä ja hyvinvointia edistävillä kursseilla. Pyrkimys kehittyä henkisesti ja syventää niin itsetuntemustani kuin oppia tapoja auttamaan muita oli suuri. Suoritin mm. Enkelihoitajan tutkinnon, hankin Ascension meditaation taidot ja opettelin lukemaan Tarot-kortteja. Tuorein kiinostuskohteeni on astrologia, ja sen opettelemiseen olenkin viime aikoina panostanut kunnolla. Tutkimusmatkani henkisillä ulottuvuuksilla jatkuu edelleen ja tulee jatkumaan myös tulevaisuudessa.  Tietoisen läsnäolon ylläpitäminen ja itseni kehittäminen yhä eheämmäksi ja kokonaisemmaksi ihmiseksi on tullut minulle niin merkittäväksi, että se on muuttunut elämäntavaksi.

Vuosia kestävän tietoisen itseni kehittämisen seurauksena henkiset kanavani ovat auenneet valtavasti, ja olen siitä tosi iloinen ja kiitollinen. Yhä syvenevä henkinen tietoisuus on antanut minulle mahdollisuuden auttaa ihmisiä, parantajan sekä näkijän lahjojani ja taitojani hyödyntäen. Hiljattain sain tietää, että vaikka asiasta ei olekaan puhuttu avoimesti, selvänäkemisen lahja on kulkenut suvussamme jo useamman sukupolven ajan. Tämä tieto on auttanut minua vahvistamaan luottamustani omiin kykyihini ja osaamiseeni.

Mahtavan suurena ja vaikuttavana kokemuksena koin energiantransmission, jonka yhteydessä minulle avautui mahdollisuus tulla Arkkienkeli Rafaelin parantavan energian välittäjäksi. On aivan uskomatonta seurata, kuinka voimakkaan parantavasti Rafaelin universaali rakkauden energia toimii. Toivon voivani auttaa sen avulla mahdollisimman monia voimaan paremmin niin henkisesti kuin fyysisestikin.

Olen vielä vuoden kiinnni leipätyössäni, mutta heti työelämästä pois jäätyäni tahdon tehdä auttamistyötä kokopäiväisesti ainakin muutaman kuukauden vuodessa.

Matti

Matti Koivumies tarjoaa seuraavat palvelut:


Rafaelin parantava energiahoito etähoitona                     30 min.                      25 €

Enkelihoito etähoitona                                                      30 min.                      25 €

Selvänäköinen Tarot-tulkinta                                           30 min.                      30 €

Rafaelin parantava energiahoito + selvänäköinen Tarot-tulkinta                                               1 h                       50 €

Kundaliini Reiki etähoitona                              30 min.                        25 €


Kysy vapaita aikoja ja varaa ajan Matille ajanvaraus lomakkeella: http://www.tahtitaivaanvalo.fi/ajanvaraus tai sähköpostitse  asiakaspalvelu@tahtitaivaanvalo.fi

Asiakaspalautteet

Ihanan valoisa palaute Matille AE Rafaelin parantavasta hoidosta.

”Olin jo pitkään etsinyt itselleni uutta työtä, sillä entinen ei palvellut minua enää. prosessi oli ollut pitkä ja haastava ja energiani oli aivan loppu.
Odottelin vastausta todella pitkään ja hartaasti eräästä yrityksestä (odotin ja odotin ja voin pahoin)… mitään kuulumatta ja tuntui todella turhauttavalta, jopa masentavalta.
Sitten löysin ”Tähtitaivaanvalon” ja kävin Matin välittämässä AE Rafaelin parantavassa hoidossa (sekä otin myös Kristallivuodehoidon Chakrojen puhdistukseen ja tasapainottamiseen).
Kuinka ollakaan heti näiden ihanien hoitojen jälkeen eräs toinen yritys otti minuun yhteyden, ihan tuosta vaan yhtäkkiä, eikä mennyt kuin viikko, kun olin jo uuden työnantajan palveluksessa ja hoidoista oli mennyt vain vajaa kaksi viikkoa.
Sain paljon paremman ja mielekkäämmän, ihanan uuden työpaikan ja todellakin paremmalla palkalla mitä edes saatoin toivoa.
Lisäksi, kun kirjoitin uuden työsopimuksen alle, niin samaisena päivänä minä voitin Veikkauksesta kivan summan rahaa… ja puhataan kyllä nelinumeroisesta luvusta.
Näin se Arkkienkeli Rafael auttaa, kun hänelle antaa luvan ja pyytää auttamaan.  Aivan upeita hoitoja, suosittelen kaikille.” -katja-