Kerro meistä kavereillesi

Parantaja, henkinen opas Marketta  RautiainenItse-esittely:

Olen saanut syntymälahjanani parantajan ominaisuudet, jotka ovat olleet käytössä koko ikäni 4v:sta lähtien. Terveydenhuollossa hoitoyön ohella, opiskelin Karl Axel Lindin johdolla pitkän vyöhyketerapeutti koulutuksen sisältäen psykologisen puolen. Ensin Helsingissä ja sitten jatkoin Tampereella Viiden elementin opinnoilla, Pythagoran oppien mukaisesti, ymmärtäen ihmisen olevan mikrokosmos makrokosmoksessa. Energia lähti voimallisesti virtaamaan käsieni kautta vaikean prosessin jälkeen. Olen myös Reiki Master ja ensimmäinen opettajani oli rakas Aila Norlamo. 

Elämääni tullessa suurempia haasteita kohdalleni, tielleni osui rukousten voimalla Mestari, jonka opetuksessa olin noin 30v ja aloin myös opettamaan sydämeni halusta kestäen yli 20v. Taiji on pitkä yang-tyylin ja on hiljainen meditaatioliikunta, joka parantaa ja antaa voimia elää arkipäivää. Siinä ohella opiskelin akupunktiota ja tehokkaasti psykologiaa sekä NLP:n psykoteknikoita. 

Enkelit ja Kosmiset Oppaat ovat olleet tukemassa ja opastamassa elämäni haastavimmissa tilanteissa. Yhteys toimii edelleen. Elämän syvä kokeminen ja ymmärtäminen on avautunut syvälle tietoisuuteen. 

Tule keskustelemaan kanssani, mitä haluat ja tarvitset sekä kokemaan virvoittavia ja elvyttäviä hoitoja ja ohjaustani. Mitä tietoisempi olet elämässäsi, sitä paremmin voit kulkea omaa elämänpolkuasi positiivisesti ja iloiten. Käytän saamiani lahjoja hoidoissani ja autan näkemään elämääsi uudesta näkökulmasta . 
Elämä on huikea seikkailu. Kuljetaan ihmisinä rinnakkain ilolla. 

Vastaanottopäivät: kysele vapaita aikoja asiakaspalvelu@tahtitaivaanvalo.fi


Hinta:  45e / vastaanotto (maksu joko käteisellä paikan päällä, tai tilisiirrolla etukäteen)

Marketta Rautiainen pitää myös Energiakentän suojaus ja hoito - kursseja 22.3. ja 5.4.2018
Lue lisää ja ilmoittaudu: www.tahtitaivaanvalo.fi/tapahtumakalenteri

Käydään kursseilla läpi seuraavia:

- Fyysisen kehon huoltoa: mitä itse voin tehdä
- Tunteista:  olenko isäntä vai renki
- Ajatuksista:  mitä ajattelen , mitä puhun itselleni
- Maadoitus:  teemme vahvoja harjoituksia evääksi kotiin
- Oman syvän sisäisen äänen kuunteleminen
- Luonto:  puhdistuminen, voimaatuminen
Teemme yksinkertaisia, mutta tehokkaita energiaharjoituksia.