Kerro meistä kavereillesi

Regressioterapeutti Tuija Ronkanen

Olen Tuija Ronkanen (Tuikku) ja peruskoulutukseltani olen terveydenhoitaja. Ennen terveydenhoitajaksi valmistumista työskentelin lasten ja nuorten parissa noin 10 vuoden ajan. Vuoden 1993 jälkeen tein töitä opetuspuolella sekä työterveyshuollossa. Suolahuonehoidot tulivat elämääni vuonna 2007 ja samaan aikaan aloin tehdä reikihoitoa asiakkaille.
 
Lapsesta asti maailmankuvani on muodostunut kahden eri maailman (näkyvän ja näkymättömän) ykseydestä, eli en erottele näitä kahta toisistaan. Lapsenomaisesti uskoin, että muutkin näkevät maailmankaikkeuden kuten minäkin.

Vuonna 2000 elämääni tuli Reiki I -kurssi. Yllätyksekseni havaitsin sen vievän minut mukanaan kokonaan ja tietoisuuteeni nousi tällöin myös se, että haluan  tulevaisuudessa opettaa sitä. Tieni reikin parissa alkoi tuolloin ja jatkuu edelleen koko elämäni ajan täällä ollessani. Suoritin myöhemmin Reiki - 2 ja lopulta Reiki Master kurssin. Tämä on minun tieni.

Vuonna 2011 enkelihoitajakurssi antoi alkusysäyksen sille, että olen tietoisesti harjoittanut erottelukykyäni näiden kahden maailman välillä. Olen myös opetellut tunnistamaan erilaisia energioita ympärillämme.
 
Edesmennyt isäni sanoi minulle aikoinaan: "Tuija, kaikilla ihmisillä ei ole sydämen viisautta". Sydämen viisaus on ohjannut kasvatustani jo lapsesta asti, kiitos tästä äidilleni ja isälleni.

----------------------------------------------

Tuija tarjoaa seuraavat palvelut:

Regressioterapiahoito vie sinut lempeästi tutustumaan menneisiin elämiin tai lapsuutesi. Regressio-ohjaus saattaa auttaa sinua kohtaamaan mennyt elämäsi tai lapsuutesi selkeämmin ja toisesta näkökulmasta. Voit vapautua niistä painolasteista, joita et tarvitse tässä elämässä ja nykyhetkessä.

Regressio-ohjaus tapahtuu syvässä rentoutuksentilassa, johon sinut lempeästi ohjataan. Hoidon lopussa sinut tuodaan takaisin tähän hetkeen.

Hoidon hinta on 65 € / krt. ja lähitulevaisuudessa tapahtuvat seuraavat hoidot 55 €.

"Elämän tarkoitus on luoda se kuka ja mikä sinä olet, ja sitten kokea se."

Reikihoito

Reiki 60 min. 50 €
Sarja 3 x 60 min. 120 €
Reiki istuen 30 min. 25 €
Sarja 3 x 30 min.  60    €

Bodymind hoitotekniikka
 
ENERGEETTISELLÄ JÄSENKORJAUKSELLA voidaan hoitaa kehonasentovirheitä esim. skolioosia, jalkojen eripituisuutta sekä kiputiloja.
 
ENERGIAKEHONHOIDOLLA hoidetaan chakroja eli energiakeskuksia. Tällä saadaan yleensä tehostetumpi vaikutus fyysisenkehon hoitoon. Energiakehon hoito vahvistaa immuunijärjestelmää.
 
TUNNEKEHONHOIDOLLA hoidetaan esim. negatiivisia muistoja, masennusta, ahdistusta,sekä pelkotiloja meridiaaleja apuna käyttäen. Tätä hoitomuotoa voidaan käyttää myös tukena kehonhoidossa.
Hoidot voidaan tehdä, joko yksittäin tai sitten kaikkia hoitomenetelmiä käyttäen saman hoitokerran aikana. Hoito valitaan aina hoidettavan tarpeita vastaavaksi samoin kuin hoitokertojen määrä lähtee hoidettavasta itsestään.
 
Hoidon hinta on 50 € /tunti, yleensä aikaa saa varata vähintään tunnin verran. Ajankäyttö on riippuvainen hoidettavan tarpeista.

Tuijalle varattavissa olevat ajat

Jos haluat tilata Tuijan tarjoamia palveluita, varaa konsultaatioaikaa http://www.tahtitaivaanvalo.fi/ajanvaraus tai ota yhteyttä asiakaspalvelu@tahtitaivaanvalo.fi.