Kerro meistä kavereillesi

Tilauslomake

Täytä lomake ja tilaa! Pakolliset kentät on merkitty tähdellä (*).

Maksutapa *
Käteinen (paikan päällä)
Pankkisiirto

Regressioterapia, ohjattu yhteys menneeseen ja/tai tulevaan

Regressioterapian avulla opit päästämään irti menneisyyden taakoista ja antamaan anteeksi – sekä muille että itsellesi. Tämän terapian avulla pystyt matkaamaan niin menneisiin elämiin kuin myös omaan lapsuuteen ja nuoruuteen. Monesti lapsuudessa koetut asiat jättävät tunnekehoomme syviä jälkiä,  jotka kulkevat mukanamme läpi elämän, tavalla tai toisella vaikeuttamalla arkeamme, henkistä ja fyysistä hyvinvointiamme. Alitajuiseen tai tietoiseen muistiin jääneet lapsuuden ja varhaisnuoruuden kokemukset vaikuttavat suoranaisesti meidän aikuiselämän arkeen, parisuhteisiin ja muihin ihmissuhteisiin.

Regressioterapian avulla saat mahdollisuuden selvittää monia asioita, pystyt ymmärtämään miksi jossain elämänvaiheessa jotain tapahtui, mikä oli tapahtuneen tai tapahtumatta jääneen syvempi tarkoitus sielun tasolla. Opit antamaan anteeksi tiettyjä tapahtumia ja näin vapautat itsesi ja tunnekehosi tarpeettomista taakoista, jotka vievät energiaasi. Vapauttaessasi tunnekehon estot, myös arkesi ja ihmissuhteesi muuttuvat helpommiksi, elämä alkaa tuntua miellyttävämmältä. Aiemmin lukossa olleen energian vapauduttua pystyt myös entistä paremmin toteuttamaan itseäsi, rohkeammin kohtaamaan arjen tuomia haasteita ja mahdollisuuksia.

Regressioterapeutti Kirsi Savolainen

Regressioterapia 70 €/ hoitokerta, kesto: 1 tunti

Varaa aikaa Kirsille ajanvaraus lomakkeella: http://www.tahtitaivaanvalo.fi/ajanvaraus

Ajanvaraus tehtävä ehdottomasti etukäteen, ajanvarauslomakkeella http://www.tahtitaivaanvalo.fi/ajanvaraus , kiitos!   
Tutustu myös infoon Kirsin pitämästä meditaation illasta (chakrojen puhdistus ja karmallisten kiinnikkeiden katkaisu) http://www.tahtitaivaanvalo.fi/muut-hyvinvointipalvelut !

Kirsille varattavissa olevat ajat näet täältä: http://www.tahtitaivaanvalo.fi/energian-valittaja-selvanakija-kirsi-savolainen

Kirsi tarjoaa myös seuraavat palvelut:

Selvänäköinen Tarot-tulkinta                     1 h                       70 €

Regressiohoito                                            1 h                     70 €

Acces Bars hoito                                          1 h                        70 €

Hoidon aikana käsitellään pään alueella olevia energiapisteitä vapauttaen energiatukoksia, jotka ovat syntyneet elämää rajoittavista uskomuksista, tukahdutetuista tunteista ja peloista. Hoito vapauttaa energiatukokset sekä fyysisellä että henkisellä tasolla. Hoito laajentaa energiaasi ja antaa tilantunteen, jossa elämän luominen on vapaampaa, luovempaa ja helpompaa.

  • vähentää stressiä
  • parantaa unen laatua
  • parantaa keskittymistä
  • helpottaa paniikkihäiriöissä
  • lieventää kipuja
  • lieventää ahdistusta
  • tyhjentää pään turhista ajatuksista…

 Chakrojen puhdistus – karmallisten kiinnikkeiden poisto          1 h             70 €

Hoito tehdään kanavoidusti meditaatiossa. Hoidon aikana käydään läpi chakrajärjestelmä ja puhdistetaan siellä oleva tarpeeton energia sekä katkaistaan ja puhdistetaan energiajärjestelmässä olevia tarpeettomia karmallisia kiinnikkeitä, jotka ovat syntyneet joko itsensä tai toisten kanssa solmituista sopimuksista, valoista ja lupauksista ja, jotka ovat lakanneet palvelemasta sinun korkeinta hyvääsi. Esim. päättynyt avioliitto tai ihmissuhde on hyvä puhdistaa myös energeettisistä siteistä, jotta elämä jatkuisi eteenpäin. Hoito sisältää alkukeskustelun.

Varaa aikaa Kirsille ajanvaraus lomakkeella: http://www.tahtitaivaanvalo.fi/ajanvaraus

Regressioterapeutti Tuija Ronkanen

Regressioterapia 65 €/ ensimmäinen hoitokerta ja lähitulevaisuudessa tapahtuvat seuraavat hoidot 55 €, kesto: 1 tunti

Olen Tuija Ronkanen (Tuikku) ja peruskoulutukseltani olen terveydenhoitaja. Ennen terveydenhoitajaksi valmistumista työskentelin lasten ja nuorten parissa noin 10 vuoden ajan. Vuoden 1993 jälkeen tein töitä opetuspuolella sekä työterveyshuollossa. Suolahuonehoidot tulivat elämääni vuonna 2007 ja samaan aikaan aloin tehdä reikihoitoa asiakkaille.
 
Lapsesta asti maailmankuvani on muodostunut kahden eri maailman (näkyvän ja näkymättömän) ykseydestä, eli en erottele näitä kahta toisistaan. Lapsenomaisesti uskoin, että muutkin näkevät maailmankaikkeuden kuten minäkin.

Vuonna 2000 elämääni tuli Reiki I -kurssi. Yllätyksekseni havaitsin sen vievän minut mukanaan kokonaan ja tietoisuuteeni nousi tällöin myös se, että haluan  tulevaisuudessa opettaa sitä. Tieni reikin parissa alkoi tuolloin ja jatkuu edelleen koko elämäni ajan täällä ollessani. Suoritin myöhemmin Reiki - 2 ja lopulta Reiki Master kurssin. Tämä on minun tieni.

Vuonna 2011 enkelihoitajakurssi antoi alkusysäyksen sille, että olen tietoisesti harjoittanut erottelukykyäni näiden kahden maailman välillä. Olen myös opetellut tunnistamaan erilaisia energioita ympärillämme.
 
Edesmennyt isäni sanoi minulle aikoinaan: "Tuija, kaikilla ihmisillä ei ole sydämen viisautta". Sydämen viisaus on ohjannut kasvatustani jo lapsesta asti, kiitos tästä äidilleni ja isälleni.

Regressioterapeutti, intuitiivinen parantaja Anne Nevantausta

Anne Nevantausta (henkinen terapeutti, tarottulkitsija, intuitiivinen parantaja, regressioterapeutti, meedio ja kiinalaisen lääketieteen asiantuntija) työskentelee Turussa, Luontaishoitola Meridiannessa: http://www.meridianne.net/sivut/index.php?sivu=etusivu
http://www.tahtitaivaanvalo.fi/energiahoidot

Intuitiivisen ergiahoidon hinta: 60 eur / kesto 60 - 70 min.

Seitai-shaitsuhoidon hinta 45€ / kesto 60 min.
Seitai-shiatsuhoito on hoito, joka aktivoi kehon energiakanavia. Hyvä hoito, jos on niska-hartia-käsi- ja lonkkakipuja. Myös stressiä helpottamaan.

Teen hoidon Korkeimman Rakkaudellisen henkimaailman ohjauksessa ja jokainen hoitokerta on oma ainutlaatuinen tapahtumansa. Hoidon vaikutus alkaa usein jo ajanvarauksessa ja jatkuu kauan hoidon jälkeen. Se voi nostaa pintaan tärkeitä prosesseja, mutta aina rakkaudellisesti, lempeästi. Sielusi viisaus johdattaa minua hoitosi kulussa, on tärkeää kuunnella sen viestejä, mitä halutaan kertoa ja tuoda esille tällä kerralla.
Joskus mukaan voi tulla oppaasi, voimaeläimesi, henkimaailmaan siirtynyt omainen viestinsä kera, ehkä hyvän ystäväsi energia täältä maan päältä.
Voin kanavoida kehosi kautta menneitä elämiäsi, mutta myös tietoa tähän hetkeen ja lähiaikaan, oikeastaan minä en päätä siitä, vaan sinun sielusi. Puhdistan energiakenttääsi ja autan kehoasi maadoittamaan itseään, sillä ihmisenä Maan päällä Sinulla on paljon tärkeitä tehtäviä hoidettavana.
Viisas sielusi viestii sinulle intuition kautta koko ajan, jos vain haluat kuunnella sen viestejä ja luottaa, että kun itse teet parhaasi, niin saat Taivaallista apua tukijoukoilta, joiden veroisia ei muualla ole.
Olet rakastettu, etkä milloinkaan täysin yksin.

------------------------------------------------------

Kirsi Savolaisen pitämä Ryhmämeditaatio (chakrojen puhdistus ja karmallisten kiinnikkeiden katkaisu)

Ajankohta vielä auki

Karmalliset siteet ja kiinnikkeet voivat syntyä joko alitajuisesti tai tajuisesti erilaisten sopimusten, valojen ja lupausten seurauksena, joita teet itsesi tai toisten kanssa. Kiinnikkeet ovat voineet syntyä myös jossakin edellisessä elämässäsi ja niiden energia rajoittaa elämääsi tässä elämässä. Valat voivat olla esim. munkkilupauksia, jotka rajoittavat rahanvirtaustasi. Tai olet luvannut jossakin elämässäsi rakastavasi jotakin henkilöä aina ja ikuisesti. Nyt ihmettelet, miksi tässä elämässä et pääse eroon, vaikka sopimukseenne ei kuulu olla yhdessä tässä elämässä. Meditaation alussa kerron lyhyesti näistä kiinnikkeistä ja jumeista, jotka turhaan jarruttavat elämääsi. Sen jälkeen tehdään ryhmämeditaatio –hoito. Nämä ryhmämeditaatiot on todettu voimakkaiksi.

Hinta 25

Sekä hoitojen että meditaation maksu paikan päällä. Meditaatioon ilmoittautuminen etukäteen, kiitos! Voit ilmoittautua joko sähköpostitse asiakaspalvelu@tahtitaivaanvalo.fi tai ajanvaraus lomakkeella http://www.tahtitaivaanvalo.fi/ajanvaraus