Kerro meistä kavereillesi

Näkijä, tarot-tulkitsija, reikihoitaja Stiina SahariStiina Sahari on tv-stä tuttu intuitiivinen näkijä, Tarot-tulkitsija sekä kuvataiteilija. Taidemaalaus on Stiinalle suuri intohimo, jonka kautta hän tutustuu näkymättömän maailman olemukseen ja rakenteeseen. Erityisen rakas Stiinalle on henkinen maalaustaide - opastavien mielenmaisemien ja enkelioppaiden maalaus niin itselleen kuin asiakkailleen.

Intuitiivinen näkeminen on Stiinalla myötäsyntyinen lahja, ja tarot-korttien olemusta, merkitystä ja symboleita hän on opiskellut Tarja Saharin yksityisoppialaana vuosia. Sen lisäksi Stiina on laaja-alaisesti tutustunut korttien historiaan erilaisten kurssien ja kirjallisuuden kautta.

Näkijän lahjansa Stiina otti käyttöön aikuisiällä. Intuitiivinen näkeminen on kutsumuksellinen tie, jota ihminen voi koeta paeta ja etsiä vaihtoehtoisia reittejä. Kuitenkin muut kuin sielunsuunnitelman mukaiset reitit aina johtavat unpikujaan, kunnes sielun viisauden johdatuksella löytyy rohkeus astua näkijän polulle. Näin Stiinakin ennen näkijän polulle astumistaan on kokeillut eri aloja. Hän on opiskellut ympäristönhoitoa ja kasvatustieteitä Suomessa ja Tarton yliopistossa, työskennellyt biodynaamisilla maatiloilla ja puutarhoilla niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Hän on myös paljon matkustellut, saadakseen uusia kokemuksia ja näkemyksiä ympäröivästä maailmasta. Kaikissa töissään ja opinnoissaan Stiina on aina lopulta tullut samaan johtopäätökseen: ihmisten oman tiensä etsinnöissä auttaminen, rohkaisu, kannustus ja opastus ongelmiensa keskellä ovat hänen todellinen kutsumus ja elämäntyö.

Stiina näkee asioita ja tunnelmia suoraan asiakkaan energioista, ja Tarot-kortteja hän käyttää saadakseen rungon tulkinnalleen. Tärkeää on että tulkintatilanne on vuorovaikutuksellinen, oli se sitten ouhelimen välityksellä tai kasvotusten tapahtuva. Jotkut asiat tulevat voimakkaina eteenpäin kannustavina sykäyksinä ja jotkut utuisempina enemmän valintaa sisältävinä kuvioina. Joskus tulkinta ohjautuu suoraan intuitiiviseen kanavointiin, jossa hankimaailmakin voi vilahdella edesmenneiden rakkaiden hahmoissa.

Jokainen Stiinan tulkinta on yksilöllinen, tarkka ja voimaannuttava. Asiakkaalla on tulkinnan jälkeen kevyempi ja varmempi olo, koska tulkinnan aikana Stiina suhtautuu asiakkaaseen ymmärtäväisesti ja myötätuntoisesti, auttaa häntä huomaamaan että jokaisessa haasteessakin on positiivinen puoli ja jokaisesta kokemuksesta voi paljon oppia. Stiina kannustaa asiakastaan etsimään sielunsa osoittamaan suuntaan ja tarvittaessa rohkaisee tekemään vaikeita ja vapauttavia päätöksiä, jos Tarotit osoittavat että ratkaiseva päätös olisi tehtävä. Harvemmin asiakaskäynti päätyy yhteen, vaan asiakkaat aina uudelleen ja uudelleen palavat Stiinan luokse hakemaan tukea, ymmärrystä ja vahvistusta elämänsä risteyksien kohdalla. Monet vaikeiden erojen ja menetysten kohtaamat ihmiset ovat löytäneet apua ja lohtua Stiinan tulkinnoista, ja tulee löytämään jatkossakin.
 

Stiinalta voi tilata seuraavat palvelut

Tarot-tulkinta                                                           1 tunti                                                       80 eur

Tarot-tulkinta                                                           1,5 tuntia                                                  110 eur

Reiki-hoito                                                                1 tunti                                                       80 eur

Reiki-hoito                                                                1,5 tuntia                                                 110 eur

Reiki - kaukohoito                                                    30 - 40 min.                                              50 eur

Sielunkuva                                                                                                                                  75 - 100 eur (riippuu maalaustekniikasta)

Yksilöllinen, voimaannuttava enkelihamon maalaus                                                              80 - 120 eur (riippuu maalaustekniikasta)

Yksilöllinen, opastava sielunmaisema maalaus                                                                       50 - 200 eur (riippuu maalaustekniikasta ja koosta)

Kodin energioiden puhdistaminen                           20 - 40 min.                                           100 eur (plus mahdolliset matkakulut)
 

Stiinalle varattavissa olevat ajat näkyy alla:

Aikoja voi varata joko sähköisellä ajanvarauslomakkeella www.tahtitaivaanvalo.fi/ajanvaraus tai asiakaspalvelu@tahtitaivaanvalo.fi

To 13.12.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00

Stiina pitää Tähtitaivaan Valossa myös Energiakehoa puhdistavan ja henkistä hyvinvointia parantavan taidemaalauskursseja ja tarot-kursseja. Lue lisää täältä: http://www.tahtitaivaanvalo.fi/kurssit-luennot-ja-opintopiirit. Kursseja voi tilata myös yksityiskurssina (eli esim. sinun kotona tai muualla, osallistujamäärä min. 6 hklöä, pyydä tarjous asiakaspalvelu@tahtitaivaanvalo.fi).

Stiina säännöllisesti pitää Tarot kursseja ja intuitiivisen maalauksen kursseja Espoossa, Tähtitaivaan Valossa, ja tilauksesta muuallakin Suomessa (minimiosallistujamäärä 6).

Kyseisiltä aiheilta on mahdollista tilata myös yksityistunteja (pk-seudulla).

Stiinan voi tilata luennoimaan henkisistä aiheista tai tulkitsemaan tarotteja erilaisiin juhliin, tapahtumiin ja polttareihin.

Kysy lisää/pyydä tarjous: asiakaspalvelu@tahtitaivaanvalo.fi