Kerro meistä kavereillesi

Valon välittäjä Satu Virtanen

Satulla on pitkällinen meditaatioon, harjoitukseen ja valoon avautumiseen liittyvä tausta. Hän on opiskellut vuosia erilaisia sielun energiaan, energian välittämiseen ja henkiseen parantamiseen liittyviä menetelmiä. Atmereian toiminimellä Satu on säännöllisesti työskennellyt asiakkaiden ja ryhmien kanssa vuodesta 2010 lähtien. Satu tekee myös kaukohoitoja, joissa eheyttävän voiman lisäksi asiakkaalle virtaa henkistä viisautta hänen sen hetkisen tilanteensa parhaaksi.

Valoihminen workshopeja Satu ohjaa perustuen hänelle kehittyneisiin valoaisteihin ja henkiseltä valolta tulevaan ohjaukseen. Hän on vuosien varrella kerännyt näkemyksiään ja kokemuksiaan Valoihmiseksi tulemisen prosessista, johon workshopeissa käsiteltävät teemat pääosin perustuvat. Sen lisäksi workshoppien sisältö värittyy kaikkien läsnä olevien henkilöiden olemuksista ja heidän sielujensa henkisestä matkasta, mikä tekee jokaisesta workshopista ainutlaatuisen niin energioiden kuin sisällön kannalta. Workshopit pitävät sisällään sekä teorian osioita että käytännön harjoituksia ja meditaatioita.Useimmat workshoppeihin osallistujat kokevat lisääntynyttä henkistä voimaa ja ymmärrystä, sekä oman ajankohtaisen tilanteen selkiytymistä välittömästi tilaisuuden jälkeen. Joillekin taas kyseinen prosessi kestää hieman kauemmin. Jokaisella meistä oma prosessimme tapahtuu omalla painollaan. Sielumme aina tietää mikä on parhaaksemme, ja sen mukaan ohjaa meitä tällä maanpäällisellä matkalla.

Satu tarjoaa seuraavat palvelut:

Valohealing - muuntavan voiman hetki                                                 1 tunti                                 60 eur

Valoihminen workshopit, aikataulu ja ilmoittautuminen: www.tahtitaivaanvalo.fi/valoihminen-workshopit

Ajanvaraus ja lisätiedot: www.tahtitaivaanvalo.fi/ajanvaraus tai http://asiakaspalvelu@tahtitaivaanvalo.fi

Ajanvarausta tehdessäsi, ilmoita itsellesi sopiva päivä (alla näkyvistä) ja kellonaika. Saat sähköpostiisi varausvahvistuksen. Jos valitsemasi kellonaika sattuu olemaan varattu, asiakaspalvelu ottaa sinuun yhteyttä ja ehdottaa eri ajan. 
Vaslohealing varaukset viimeistään edellisenä päivänä, kiitos!

Varattavissa olevat ajat:

Ti 15.5.2018

Klo 12.30 - 13.30
Klo 14.00 - 15.00
Klo 15.30 - 16.30
Klo 17.00 - 18.00


Kysele myös muita vastaanotto-aikoja: asiakaspalvelu@tahtitaivaanvalo.fi

Mikä on Valohealing?

Olemme värähtelevää valoa. Valo kantaa mukanaan elämän voimaa. Valohealing vaikuttaa kokonaisvaltaisesti koko ihmisen olemukseen. Healing tapahtumassa energiakentän tasapainottumisen lisäksi syvin henkinen ytimemme yhdistyy valoon. Healing palauttaa meidät omaan perusolemukseemme, jossa jokainen solumme sykkii valoa ja voimaa.

Valohealing sopii hyvin silloin kun kaipaamme selkeyttä elämäämme. Selkeyttä ja tasapainoa voivat kaivata mielemme tunteineen, kehomme tai henkinen yhteytemme. Valohealing-hetkessä ilmenevä valo lävistää olemuksemme. Saatamme myös saada valon välittäjänä toimivan healerin kautta viestejä, jotka ilmenevät syvältä henkisestä olemuksestamme. Nämä viestit auttavat tulevaisuudessa mieltämme pysymään vapaan virtauksen tilassa.
Jokainen hoitohetki kulkee juuri hetkessä olevan henkilön tilanteen mukaisesti pehmeästi ja kunnioittaen henkilön omaa käsitystä ihmisyydestä ja henkisestä elämästä. 

Parhaimmillaan saamme healing-hetkessä kokemuksen irtautumisesta ja alkuperäisestä henkisestä olemuksestamme. Valon voima tulee läsnä olevaksi koko tilaan. "Kylvemme valona valossa".  Ollessa avoimia aktiivinen valon voima muuntaa olemustamme ja värähtelyämme. Sekä fyysinen kehomme että mielemme rentoutuvat. Elämämme aikana kerryttämämme ajatus- ja tunneröykkiöt pehmenevät ja hälvenevät. Muuttuessamme meidän olemuksemme ydin, kirkas valo tulee esiin. Saamme syvempää ymmärrystä yhteydestämme muihin. Lähestymme kokemusta ykseydestä. 

Valohealer on henkilö, jolla on aktiivinen yhteys valoon ja sen voimaan. Hän on tietoinen omasta ja muiden valo-olemuksesta. Lisäksi healer aistii tilassa vallitsevan yhteisen valon ja voiman kentän tapahtumineen. 
Valohealing -hetkessä healer rauhoittuu olemaan tyhjä kanava, jotta hyödyllinen, hyvä ja puhdas valo voi ilmaantua tilaan. Valo ja sen voima voivat ilmetä läsnäolijoille valovirtauksina, läsnäolon tai kosketuksen kokemuksina ja mahdollisesti näkyinä. Usein valon virtaus tuo mukanaan tunteen armosta ja pyhyydestä. Ihmiset voivat tuntea voiman kulkevan lävitseen ja/tai kihelmöintiä eri kehon osissa. Usein kädet aktivoituvat voimakkaasti. 

Healer kokee tilan ja siinä olevat henkilön laajentuneen tietoisuutensa kautta. Hän saattaa kohdistaa tietoisuutensa johonkin tilassa vallitsevaan valon virtauksen estävään seikkaan. Hän voi myös pyytää läsnäolijaa tekemään jotakin vahvistaakseen tilan avoimuutta. Healer on täysin avoin rakkaudelle ja myötätunnolle. Hän ei käytä minkäänlaista manipulaatiota eikä henkistä voimaa. Valohealingissä kaikki tapahtuu lempeästi, turvallisesti ja rauhallisesti. Healer saattaa työskennellä täydessä hiljaisuudessa.