Kerro meistä kavereillesi

Henkisen Hyvinvoinnin Keskus Tähtitaivaan Valo

Tähtitaivaan Valo
Pohjantie 3, 7. kerros
02100 Espoo

Tähtitaivaan Valo sijaitsee 8-kerroksisessa valkoisessa toimistotalossa (ainoa Heikintorin rakennusta vastapäätä oleva talo Pohjantietä päin). Sisäänkäynnin yllä lukee isoin sinisin kirjaimin Realia Isännöinti.

Tähtitaivaan Valon tilat sijaitsevat talon seitsemännessä (7) kerroksessa. Mene seitsemänteen kerrokseen, hissistä heti vasemmalle, ja olet perillä!

Helsingistä meille pääsee helpoiten bussilla 106 tai 110. Pysäkki nimeltään Heikintori. Bussipysäkki on aivan Pohjantien 3 talon vieressä - kävelet vain talon ympäri, ja olet perillä!

Tapiolan metroasemalta on vain 3 min. kävelymatka meille! Kun tulet ulos metroasemalta, kävele eteenpäin (niin että Jysk kauppa jää vasemmalle puolelle ja picknick kahvila oikealle puolelle), Subwayn kohdalla käänny vasemmalle ja kävele Postiin asti. Postin kohdalla käänny oikealle ja ylitä katu, ja siellä  vasemmalla puolella on etsimäsi talo!

Jos tulet autolla, navigaattoriin on parasta laittaa osoitteen Länsituulenaukio 4, Espoo (jos laitat Pohjantie 3, navigaattori ohjaa kauemmaksi ja sieltä on vaikeampi löytää perille), niin pääset talon edessä olevalle parkkipaikalle. Pysäköinti maksullinen: ma-su 3 eur/tunti (maksuautomaattiin käy vain kolikot).

Ilmaiset parkkipaikat: Tapiolan terveyskeskusta (Flitarvägen 2, 02100 Espoo) vastapäätä olevan matalan, harmaan koulurakennuksen päädyssä. Sieltä noin 10 min. kävelymatka meille.

Alla kuva Pohjantie 3 toimistotalosta. Sisäänkäynti kohdalla, jota peittää isompi puu.

Asiakaspalvelu:

asiakaspalvelu@tahtitaivaanvalo.fi
matti.koivumies@tahtitaivaanvalo.fi
wilma.kautsalo@tahtitaivaanvalo.fi

www.tahtitaivaanvalo.fi

Pohjantie 3, Espoo